Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

@CmlCLK
Markadan markaya hatta model yılına göre değişiyordur

Bu arada kurma işlemi başlamadan bitti. Vites tellerinin başı kutuya uyumlu değil sanki. Var mı böyle bir durum?

Şöyle anlatayım. Vites telininin başı kolu 1 2 defa çevirince deliğin olduğu kısma takılıyor. Deliğe vidalarsam kol hiç dönmüyor gibi bir şey DSC_1346.JPG

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@Mustafa Zeybek
Sen ufak ufak 2.el sayfalarini bi yokla istersen bi süre ver kendine o sürede satamaz ve alamazssan bu kadroya toplarsin

@Mustafa Zeybek
@Murat Cömez baskana bi danis bence

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mariokaldato
Saat başı bakıyorum neredeyse :D bir tane salcano nun 5000 liralık bisikletinin kadrosu var 200 liraya ama hem aynı boy olacak hem salcano. Uğraştığım bütün renk uyumu da çöpe gidecek. Zaten param da yok ya neyse :D
Ben yine bakmaya devam edeyim. Bulursam elbet danışırım foruma.

Tam cevap yazarken teli taktım ama takarken ne ettiysem artık hem itilip hem çekilen kol(siyah)
dOqZGV.jpg
ittiğim zaman vitesi atıyor ancak kol yerine geri dönmüyor. İtili kalıyor. Çekerken sorun yok, normal şekilde işliyor :booo:

Bir de arka vites telimde tel başı kullanmadığım için kutuya sokarken liflerden biri ayrıldı. Zaten paslanmış. Kaliteli bir tel alayım sabah.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Setin anasini ....... Meden bence vazgec yegen :D bence bi castello yada 90 lardan guzel bi atb kadrosu bulup mutis bseyde cikartabilirsin aslnda benim arkadasa topladigim çelik atb gibi

@mariokaldato
En son bu şekilde elime vites kolunu aldığımda göstergeyi çıkarmıştım yanlışlıkla. Sonra takamayıp öyle kullandım :D ama o 35 lira falandı. Bu ne kadar bilmiyorum. Bence de dursam iyi olacak. Sabah arka aktarıcıyı falan oynarım artık napalım :ssrtcbya: karbon bacağını kırarım onun da kesin. bu arada siyah kol takılıp kalıyor ama vites küçültme kolunu kullandığım zaman geri dönüyor :naslyany: sanırım kolu söküp bir şeyler yapmam lazım ama ne :krktm:

Dediğin gibi bir kadro bulmak çok çok zor. Hem de 20.5 21 olması gerek. Hiç uğraşmaya gerek yok. En güzeli bir yandan ilanları tarayıp bir yandan para biriktirmek. Artık xc kadrosu mu bulurum yoksa çift süspansiyon mu bakacağız duruma göre.

@mariokaldato abi o değil de benim önceki aynakol 170mm imiş ya la. 20 kadro bisiklete 170mm aynakol 64 cm gidon koyan accel' e de teşekkürler. 193 boyla acı çekmişim bu zamana kadar :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

• Beğen
@mariokaldato
Vazgeçtim abi :D seti çantaya koydum verdim bisikletçiye. Gitmişken bir de balata aldım hazır frenler sökülüyken yağ basıp değiştireyim diye. Birazdan frenleri halledeceğim, aksilik çıkmazsa yarın makine hazır :islik:

Not: freni parçalarına kadar ayırmışlığım var elimde kalmaz merak etme :D

• Beğen
@Mustafa Zeybek
@mariokaldato abi ön fren elimde kaldı :krsn: yağ doldururken şırıngaya değişik bir şey geldi, sonra koldan değişik sesler çıkmaya başladı fren yaparken. (tam bu cümleden sonra fren koluna bir şeyler yaptım düzeldi :islik: keyfim kaçtığı için fotoğraf çekmemiştim. Şimdi çektiklerimi atayım, yakın zamanda arazi fotoğrafları gelecek :harika:
DSC_1368.JPG DSC_1369.JPG DSC_1370.JPG
Kaldı 2 parça(maşa kadro)

Performansından sonra bir konu açıp bahsedeceğim. Akıllardaki o paraya değer mi? Ve fark ne? Sorularını cevaplandırmaya çalışacağım. Bana bir 50 kilometre verin :)

@Mustafa Zeybek ehehe hayirli olsun yegen. Yakisir oyle aman aman bi degisiklik olmasada agirlik duser biraz o kesin bide daha rahat vites gecisleri olur

@OnurÖzdağ
Farkındayım ama doğru sele ölçüsünü aramaya üşeniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Konu mersedes nasilsa , yutubda ilginc bir videoya denk geldim. 19 yil garajda yatmis dizel bi mersedes araca akü takip marşa basıyorlar . Makina en ufak bi bakim gormemis, hic calistirilmamis ama sanki 2 saat evel yoldan gelmis gbi tepki veriyor eheh super

@mariokaldato 19 yıl boyunca depoda işlevsiz bekletilmiş milli servet :) Kimbilir bunun gibi nice milyonlara bedel mallar boş boş yatıyor, neyse ki bunlar sağlam araba :D

• Beğen
Geri