@Mustafa Zeybek göbeğin alt tarafında ufak bir delik olması lazım ordan wd 40 sıkın siz seti alana kadar kaynamış olan parçanın çözülmesini sağlar rahat sökersiniz.
@enrique
Bulmadım ki. Bisikletin orjinal parçasıydı. Bakım yaptırayım dedim çıkmadı. göbek çıkıyor da sağda solda kapaklar var onların biri çıkmıyor. (kare göbek)
@Mustafa Zeybek
Şimdiden yap sökümü daha kolay olur hemen o dişlerin arasına girmiyor wd 40 vb,seti değiştirmessen bile ileride herhangi bir arıza oldumuda işin kolaylaşacaktır yinede sen bilirsin
@Fırat Ç.
Bisikletimden ayrı kalmak istemediğim için seti almamam durumunda erteleyeceğim. Ya da bisikleti son defa sürüp şöyle bir hafta bisiklet süremeyecek hale gelip yapacağım
Şuan göbek uyumu konusunda haber bekliyorum satıcıdan. Göbek uymazsa orta göbeği iptal ederiz belki belli olmaz. :rolleyes:
@Mustafa Zeybek
Yok uzunluk uyuyorsa sıkıntı yok zaten genel çap olarak aynı diye biliyorum zamanında bende octalink ten hollowtec II geçiş yapmıştım sadece uzunluk önemli birde pulların konumu
@enrique
Bir an sataram köyü haaa moduna girmedim değil ancak 2 sorun var:
1- bisikleti anneye çaktırmadan aprageyt etmek  (bu seti alırsam diyeceğim ki bu eski ama üst seviye; benimki yeni ama düşük seviye. Elimdekini satınca birbirine denk olacak falan diye yardırcam
)
2- 21 kadro bulmanın zorluğu ve bütçe sıkıntısı. Ayrıten bisikletimde memnun olmadığım sadece maşa var. Kadro ağır mağır belki esniyor da ama alıştık birbirimize. O yüzden şimdilik satmak için kendimi zorlamama gerek yok. Grupset ten sonra maşa, sonra kadroyu değiştiririm. Al sana toplama bisiklet
Not: şimdi aklımdaki proje maşayı hem xc hem all mountain uyumlu bir model almak. Kadroyu değiştirirken de çift süspansiyon kadro alıp hayalime ulaşmak. (ben de aprageyt sevdasının bunlarla sona ermeyeceğinin farkındayım, çaktırma)
@atasoy
Ben de yaptım ama hala çok eksik var. İlk yükseltmemi sıfır parçalarla yaptığım için gereksiz masraf yaptım. Bisiklet 1060 lira, aprageyt en son 1080 liraydı. Ondan sonra bir çift de lastik değişti ama bir abim hediye etti lastikleri sağolsun. Yoksa 2140 değil 2400 gibi bir şey olmuştu şimdiye
@Mustafa Zeybek
Kolay gelsin Mustafa. Seni en iyi ben anlarım. Benim boy 1.95 gercekten bizim için bisiklet bulmak çok zor. Anca böyle toplamayla. İnşallah bir uyumsuzluk yaşamazsın.
@atasoy
Teşekkürler. Cidden zor iş. Bütçen 5000 liraysa yurt dışından tek kalmış 2xl alıp geçersin de böyle 1000 lira bütçeyle ne bulursan ona biniyorsun. Benim kadro 20 ama bir tık ufak. Kendime uydurmak için sele borusu ve gidonu değiştirdim, üstüne gidon boğazı da değişecek gibi size de kolaylıklar