Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

@mariokaldato Dahice abi :D O halde Lamborghini istiyorum ben :D .Böyle bir şey alıp Lamborghini sticker yapıştırıp Lamborghini sahibi olacağım.LifeHack :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Anonim
Ne bileyim klasik isi pahali bi zevk ama bu paraya salkano xrs lere binmekten iyidir sanki

Yazıyı okuyamadım ama sizinle tanışmak isterim. Şiir gibi resimler, akıcı bir kurgu. Ellerinize sağlık

• Beğen
@mehmetlevent
Sagol guzel kardesim. Teknik detaylarda bogmadan eglenceli bi dil kullanmak istedim

@mariokaldato tabii sende para çok, vardır öyle klasik zevklerin falan, bizim bildiğimiz tek klasik bildiğin beyaz undan somun ekmek!

@Anonim

:D hahaha plaklar kitaplar ne hobiler ne hobiler hc girmeyeyim alihan bey öhö pardon omer murat bey :D

@mariokaldato Ne plağı ya, yapma Allah aşkına, iftira yok lütfen! Hobi falan ne arar bizde, kitap başka ama bak, hayatım boyunca daha fazla kitaba ulaşmak adına her şeyi yapardım, seninle dalaşmaktan başka. Sabah profilinde "Keko Power" mı yazıyordu?

@Anonim
:D hala yaziyor :D ah bu onyargilar ahhh :D

@I am the Uptown C.
Layf hek guzel felsefe aptaun yegenim :D keko power benim de felsefem :D

Dis is german benz pavırmst_bike_parkmus7555~2.jpg

Dis is ısparta
Dis is keko pavır edriyiiiiinnnnnn :D2016-08-24_17-19-43_HDR~2~2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Anonim
Cikarmak istedim fakat trafik şubedeki komser biskeletçi çıktı " _ ruzgar direnci yapar bu bide plaka 250 gram cok agir mudurum, sana aliekspressten karbon ayro plaka bakalim " dedi :D

Hava guzel bislet guzel
Gezmeyek mi :)20160530_093949.jpg

Kim
@MelihB, post: 2069768,esadember: 60933
Kimi soruyorsun arkadasim beni mi esad komtan mi?

Esad usta besyol lambalarindan cifte havuzlara donumce 500 m filan ilerde cinarli kave nin yani

Esad ustayi sormak istemistim yazmamışım kusura bakmayin teşekkürler

• Beğen
Biskeletin önüne yani alın borusuna koymayı düşündüğüm logoyu da çözüm ortaklarimla yaptiğim istişareler ışıginda hazirlamis bulunuyoruz.
Montaji yapinca paylasirim2016-09-08_15-15-53_HDR.jpg

2016-09-08_15-25-05_HDR.jpg

@mariokaldato
Abi üç kuruş fazla olsun ama El Classico olsun:D
Gök mavisi garban işi bir klasik olacak inşAllah:)

• Beğen
@mariokaldato markanın/logonun telif hakkını satın aldı sanki piuuuwwww!

Siz siz olun çözüm ortaklarinizin gazlarina gelmeyin SADSADA :D

Edriyiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn 2016-09-08_16-20-10_HDR.jpg

@Anonim relaygt in guzelligine bakar misin bilader. Renge dikkatini cekerim. 385 tl ye satiyor sahibi

Screenshot_2016-09-08-16-36-11.png

Geri