Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

@mhtozel
Ahahaha super ornekler dostum cok begendim . Aslinda mtb nin sehir ici-dağ arazi denklemindeki durumunu tavsanlara benzetebiliriz ; Şoyle ki tavsanlar bayir yukari cok hizli gidebilen ama bayir aşagi hizli gitmeyi birak, yuvarlanip gidemeyen gariban hayvanciklardir.. Mtb cide bayir asagi o tavsan gbidir sehirde :D

Evet mersedesimin başına neler geldi neler :)

Durum bu

2016-12-05_13-28-26_HDR.jpg
2016-12-05_14-51-22_HDR.jpg

2016-12-05_14-50-55_HDR.jpg

"Ben Cek'in mahfedilmiş hayatıyım"
Dovus klubu filminden

Scudo
@Anonim
:D Hemende gör dimi es geçme "bir kerecik olsun!!! "

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
anket yapsak ayni şekilde bir kere düşünmüş bir kaç kişi bulabilirz :rolleyes:

@fadıl pala
Gercekmi diyorsun inan suan cok merak ettim acaba kimler öyle düsündü diye.

Anket acilmistir

@Murat Cömez
Reisssssssssss ben bi bisikletin nasil restore edilmemesi konusunda guzel bi süreç yaşadım ve forumdaşlara bunu canli yayindan sundum ehehe . Esas bundan sonrasi bana heyecan verdi :D

Bu sarki sana arnaganim olsun reis -<3 :D

2016-12-06_09-07-59_HDR.jpg

Hatıralar sardi 4 bir yanımı ehehehe

@fadıl pala
Dizayn isi Murat comezde Fadil :)

@Murat Cömez dostum ile mersomu yeni tasarimiyla bitirmemize az kaldi. Kadro boyasi bitti. Ufaktan donanimlari yeniliyoruz nasip ise insallan.
2017-01-31_14-41-08_HDR.jpg

Evet arkadaslar herkese merhaba,
Cumhurun tur bisikletini yeni bastan topluyoruz. Kendisinin amatörce yaptigi toplama isine sempati ile baktim ve daha özenli boyanmasına, donanimlari daha dayanikli parcalardan olusmasına karar verdik. Bazi donanimlari buldum, bazilarinida arastiryorum.

Fren ve vites kollarindan yukarida kendisi resim atmis Shimano XTR

Kadrosunun son hali su sekilde
16736401_1457866390890662_781857959_n.jpg

Jantlarida insallah bunlar olacak. Jemberler Mavic 221nve göbekler 8li uyumlu Shimano LX
1.JPG

Umarim cok güzel bir bisiklete sahip olur.

@Murat Cömez
@mariokaldato

Bu sefer oluyor gibi :harika:

Nette kendime bisiklet bakarken, bu mercedes'lerden de cok sayida gördüm, sanirim bunlarin orijinali boyasiz oluyor, alünün üzerini direkt vernikliyorlar sadece, ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Aloha
Evet abi geneli o sekil oluyor . Sanki sihhi tesisatci remzi abinin artik borularindan imal edilmis gbi. Fakat yeni nesillerde farkli tasarimlar mevcud renk olarak.

mercedes-benz-road-bike.jpg

@mariokaldato

Yeni hali güzel oluyor.

Murat'in yazdigindan sanki atlamis gelmis birlikte yapmissiniz gibi anladim, öyle mi oldu yoksa sanalda bulusarak mi gerceklestirdiniz?

@Aloha
Hayir abi fiziksel olarak yanyana gelmedik ama gonuller bir cok sukur Allah bozmasin insallah abi

Geri