Scudo Sports

Meraklısı için Red Bull Rampage 2017 şu an canlı yayında!

Scudo
Değerlendirmeler neye göre yapılıyor.

@Çağdaş78 Yapılan hareketlerin zorluğuna ve teknik, estetik olarak ne kadar iyi yapıldığına bakılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Tam fallproof bu aletler diyordum kanada li düştü. Kameraman yüzünden mi düştü ?

@Çağdaş78
Hayır yanlış yere düştüğü için. Adım adım fotoğrafları yüklüyorum. Bize göre solda olan yere düşmesi gerekiyordu, toprağa saplandı. Screenshot_20171027-215352.png Screenshot_20171027-215341.pngScreenshot_20171027-215358.png son fotoğrafta solda yol gözüküyor ama yanlış yere düştüğü için sonuç böyle oldu.

Vincent tupin efsane bir hareket yaptı. Canlı yayından ss Screenshot_20171027-220527.png adam resmen backflip(geri takla) atarken şu emojiyi yaptı

Ekleme: emoji çıkmamış sanırım, şundan bahsediyorum :D unnamed.png

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Maşallah dediğim düşüyor ...

Kanada li bergen kardeşi niye begenmediler ki

Cam zink' i izlerken "oooo wooooo wooaaaa, en sonda aaaaa :/" oldum ne güzel gidiyordu, taklaya geldi. Böylece kurt sorge kazanmış oldu :D cam zink' i desteklediğim için üzüldüm ama seyir keyfi oldukça yüksekti.

@ratm link için teşekkürler. Ilk defa izledim. Ama değerlendirme şekli biraz ilginç geldi. Bir de düşenler hiçbir şey olmuyor .

İyi bir çekişme oldu. Yarışın bence en iyi hareketini yapan Kurt Sorge hakederek kazandı.

Geri