Scudo Sports

Merak Edene Salcano 255 SRD

Bende sona yaklaştım okulların kapanması ile birlikte hepsiburada'dan siparişi verecem bi kaç gün içinde.İnceledim gerçekten çok güzel bir bisiklet resimlerde açıklayıcı olmuş teşekkürler ayrıca.Kazasız pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Burak AŞIK
Scudo
@Muhammed PINAR

Genelde Doktorlarda takılıyoruz arkadaşlarla orda tanışabiliriz...

bende bu olmasada 303srd aldım gerçekten çok güzel salcano çok iyi modeller çıkardı.
bişey sorucam
maşa nasıl tepkileri faln hassasmı?

XCMv2 var ve memnun değilim uygun fiyata iyi bi maşa arıyorum.:D

ooo süpermiş yaa renk falan güle güle kullan kardeş.

18 inch kadro gri renk sipariş verdim bende hepsiburada dan.Gelecek bir hafta içinde :D.

@gvenc_mtb

Sertlik ayarı çok efektif olmasada çalışıyor. Şu an için memnunum ama maşanın inanılmaz olduğunu söyleyemem. İyi bir maşa istiyorsan iyi bir para vermen lazım. Eğer bütçene uygunsa suntour epicon veya axonlara bakabilirsin...

salcano ne zaman yol bisikletide çıkaracak?
çıkarırsa yol bisikletindede orta üst seviyede birşeyler yapar herhalde salcanoyu gerçekten tebrik ederim iyi bir gelişme var bir sorumda jant ları ne marka kullanıyor ???????

@AHMET67

Jantları Weinmann kullanıyor Salcano uzun zamandan beri. 255'in üzerinde de Weinmann XProd2 jantlar var...

bu jantlar iyi mi peki gerçi benimkiler kullanıma bağlı olarak oluşan birşey ama bende akord kayıklığı var.

@gvenc_mtb

Geçen gün lastik değiştirmek için jantları çıkarttım ve yakından inceledim. Çift katlı ve yüksüklü bir jant seti. Çok sert kullanan biri değilim bu yüzden sorunsuz işimi görüyor. Birkaç talihsiz çukur geçişinden sonra bile akortta azda olsa kayma olmadı. Bilmediğim tek nokta ağırlık konusu. Fırsat bulursam tartıp ağırlık konusunda da sizi bilgilendirmeye çalışırım...

Gerçekten çok heyecanlıyım gelmesini dört gözle bekliyorum.Hepsiburada renk seçimi yapamıyormuş firma elinde olan rengi gönderecekmiş inşallah grisi gelir resimleri çok güzel görünüyor...

Geri