Scudo Sports

Memlekette namuslu adam kalmamış

Scudo
Ahahahha. Güldüm ama trajikomik bir olay olmuş. Tek düşündüğüm ‘memlekette namuslu adam kalmamış.’ derken kendisini de o adamlar arasına dahil etti mi acaba:)o_O

ev hapsine çarptırıldı ne güzel yaaa.
Ben 5 yıl para biriktiriyim, dişimden tırnağımdan ayırıyım adam gelsin çalsın ev hapsi yesin.
Adelet olmadığının kanıtı niteliğinde haber

@Şerif Feridun konunun başlığı ve içeriğindeki cami mevzusu yüzünden bu konuyu çok şikayet eden olur..Nereden biliyorum?''Cami bahçesinde köpeğe tecavüz'' haberini konu olarak açmıştım,çok şikayet geldiği için konuyu adminler kaldırdıklarını söylediler..Yani insanlar köpeğe cami bahçesinde tecavüz edilmesinden değil de,bu konunun yayılmasından şikayetçiler..!

Hırsız namustan bahsediyor..Hırsız neyin doğru neyin yanlış olduğundan bahsediyor..Çok komik:D
Hadi ben diyor sokaktan çaldım,ulan sen camiden nasıl çalarsın diyor:D
Hırsız bile,hayret ediyor ülkenin geldiği duruma:D
Diğer taraftan çok düşündürücü haberler bunlar ama kim düşünecek?
Hırsızın derdi gezmek mesela..Alıp gezeyim diyor..İnsanları bu hale kim getirdi?
Diğer taraftan bakıyoruz,Suriyelilere milyar dolarlar harcanıyor..850 tır yardım yaptık filan..Tamam da kendi vatandaşına bir baksana..Hırsız hırsızdan çalıyor artık..Gitti vatandaşın,bitti..

@ahlaksız
Şaşırırım dersem yalan olur.

Konu ile ilgili başka bir sitede haber var.
Bu sitedeki haber biraz daha mantıklı geldi.

(link)

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adem E, İbrahim Vuranay’a ait bisikleti iş yerinin önünden çaldı. Polis merkezine giden İbrahim Vuranay, bisikletinin çalındığı ihbarında bulunarak şikayetçi oldu. Olayla ilgili araştırma yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bisikleti Adem E’nin çaldığını belirledi. Polis tarafından kısa süre sonra gözaltına alınan Adem E, çaldığı bisikletin camide elini yıkarken başka bir hırsız tarafından çalındığını öne sürdü. Sorgusunun ardından aldiyeye sevk edilen Adem E, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
adam bizim siyasetçilerden etkilenmiş,çok görmüyoruz.her konuda bu olayların benzerini siyasetçiler de yapıyor.olumlu sonuçlanan olaylara bakıp,hayret ediyorum,nedenini arıyorum.şüpheyle yaklaşıyorum,sonradan bit yeniği çıkıyor genelde.soma patronunun ödüller alması,üretim rekorları kırması.sonrası 301 ölü.rıza zarrap ödül alması,sonrası foyasının çıkması gibi.olumsuzlar çok olduğu için onların nedeniyle uğraşmıyorum bile.
ha birde.hırsızın cami yaptırması olayı var.bunu nereye koyalım.adıda yanılmıyorsam çağlayan cami.allah günahlarını affedermi,bilmem.herhalde affedeceğini düşündüğü içinmi,yoksa,zorla mı yaptırıldı,onu da bilemeyiz.

(link)

balık baştan kokar.toplum çürümeye başladı mı bunun belirtileri çeşitli şekillerde tezahür eder.toplum emek vermeden rantçı,köşe dönmeci olur.hatta bunu atasözleriye pekiştirir.bal tutan parmağını yalar,devler deniz,yemeyen domuz misali.herkes gücüne mevkiine göre hırsızlığını yapar.ufak yapan büyük yapanı kıskanır.hırsızlık türlü türlüdür.işini yavaş yapar,zaman hırsızı olur.devlette 1 kişinin işini 10 kişi yapar(gizli işsizlik),buda hırsızlıkdır.200.000 makam arabasının olması da buna girer.avrupalı müdürler belediye otobüsüne binerse tabi bizi kıskanırlar.dürüst kişilerin azaldığı toplumlar gerilerler.bu ülkede işinin başında durmayan patron,işte bu yüzden batmaya mahkumdur.özal'ın dediği gibi benm memurum işini bilir demesi,rüşvetin kurumsallaştığını gösterir(rüşvet ençok işi yokuşa sürerek alınır).
şimdi camide bisiklet çalma olayında biraz felsefe yapalım.bu bisiklet çağlayan camiinde çalınsa idi ne olurdu.cami helal parayla yapılmamış,içine giren hırsız yuzunu yıkamak için girmiş.namaz kılmak için girseydi durum başkalaşırmı.üstelik bu camilere büyük boy fotoğraf da asıyorlar,siyasiler beyanat veriyorlar(hep cuma çıkışında).bu cuma çıkışlarında halk ayaklandırılıyor(maraş olayları,kanlı pazar).demekki bu camiler araç edilerek din kullanılıyor.ondan sonrada gençler arasında deizm yükseliyor,deniliyor.batı bu konuları yıllar evvel aşmış.kilisenin gücü kırılmış(rönesans ve reformlar,martin lüter (almanyada protestanlık)).dinin siyasallaşması hem dine,hem herşeye zarar verir.Atatürk bunu yıllar önce önlemişti.acı dersler ala ala,zaten ona mecbur dönülecektir.selamlar,saygılar..

Çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. AL CAPONE

Birde boyle bir şey var konu ile ilgili

(link)

Yazacak çok şey var ama yeri değil :)

Geri