Scudo Sports

Memleketim(Eskişehir)'den Bir bisiklet Manzarası(5'li aynakol)

jemboy

Daimi Üye
Tepki
619
Yeni calışmaya başladığım iş yerinin karşı köşesindeki apartmanın kapısının önüne bağlı duran bisiklet ilk görüşte dikkatimi cekmişti zaten ama sahibi ile tanışma fırsatını anca bi ay sonra bulabildim ilk başta yaş olarak ihtiyar delikanlı die tabir ettiğimiz bi abimiz ama maalesef benim surekli yaptıgım bi alışkanlık olan isim sormamayı yine tekrarlamış bulunuyorum :D kendisi genc ken çok başarılı oldugunu demir spor takımına cagırıldıgını ama sigara yuzunden gitmediği anlattı ayıp olur die kendi fotorafını cekmedim ama antremanlarda rampa için cok kolayoluyo dediğinde şaşırdım taki aynakolunu görene kadar :d

(link)

(link)

Scudo
Onu kontrol eden mekanizmayı nerden bulmuş acaba???

Ağır bir yol bisikleti, gayet normal kardeşim, bir tuhaflık yok bunda,her kim düşünmüşse bayırda rahatlığını da düşünmüş.

SİS İndex olmayan bir vites mekanizması ile çalışır sanırım.Yeni viteslerde ki gibi her tık bir vites değiştirmiyor.Vites teli el yordamı ile gerilerek veya gevşetilerek ,vites değiştiriliyor.Tahmin tabi sadece:)

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
1993/ 94 yıllarıydı sanırım bianchi shark model bir mtb bisikletim vardı onun aynakolu 4 lüydü:)arka ruble 5 li
ama 5 li aynakolu yeni görüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
termosdan gelen hortuma nedemeli :) ev yapımı camel bag haahaha

• Beğen
Tepkiler: jemboy
ihtiyacına göre şekillendirmiş, ne güzel. ağırlığın pek de umrunda olduğunu sanmıyorum.

@matrixod

Acaba termos mu nitro tüpü mü?:D

• Beğen
Tepkiler: jemboy
arkadasımız bisikleti 5'li on aynakolu göstermek için koymus , bence bu bisikleti kullanan kişiye daha saygılı olmak gerekir diye düşünüyorum .o yüzden termos yorumlarımızı kendimize saklayasak yaslı kurtlara daha saygılı oluruz diye düşünüyorum ;)

@Ramazan Okyay

Benimde Salcano bisikletimde 4'lü aynakol vardı.Yanlış hatırlamıyorsam Asteriks'di modeli.Attırıcı-vites kolu shimano idi modelleri aklıma gelmedi.:)

Geri