E ezioauditore Üye Kayıt 30 Haziran 2016 Mesaj 13 Tepki 1 Yaş 37 Şehir izmir 14 Ağustos 2016 #1 arkadaslar pek bilgim olmadigi icin soruyorum ikinci el alcam da bi bisiklet.. Diskin mekanik mi hidrolik mi oldugunu anlamamizin bi yolu var midir?
arkadaslar pek bilgim olmadigi icin soruyorum ikinci el alcam da bi bisiklet.. Diskin mekanik mi hidrolik mi oldugunu anlamamizin bi yolu var midir?
Yigit K. Aktif Üye Kayıt 28 Temmuz 2016 Mesaj 138 Tepki 91 Şehir Bursa Bisiklet Salcano 14 Ağustos 2016 #2 Dostum diskin(rotorun) üstündeki parçada tel varsa mekanik eğer orası kapalı kutu gibiyse hidrolik Birde fren kolu üzerinde bir kutu gibi birşey varsa(mineral yağ doldurulan yer) hidrolik yoksa mekaniktir Tepkiler: ezioauditore
Dostum diskin(rotorun) üstündeki parçada tel varsa mekanik eğer orası kapalı kutu gibiyse hidrolik Birde fren kolu üzerinde bir kutu gibi birşey varsa(mineral yağ doldurulan yer) hidrolik yoksa mekaniktir
Yetkin EAT- DRİNK -RİDE Kayıt 14 Eylül 2015 Mesaj 254 Tepki 245 Şehir İzmir İsim Yetkin K. Bisiklet b'Twin 14 Ağustos 2016 #3 Diskin üstünde tel görünüyorsanız mekaniktir.Tel yerine yalnızca hortum varsa hidroliktir.Mekanik disk frene örnek; Hidrolik frene örnek; Tepkiler: ezioauditore
Diskin üstünde tel görünüyorsanız mekaniktir.Tel yerine yalnızca hortum varsa hidroliktir.Mekanik disk frene örnek; Hidrolik frene örnek;
E ezioauditore Üye Kayıt 30 Haziran 2016 Mesaj 13 Tepki 1 Yaş 37 Şehir izmir 14 Ağustos 2016 #4 @Yetkin O zaman bu mekanik oluyor sanirim
E ezioauditore Üye Kayıt 30 Haziran 2016 Mesaj 13 Tepki 1 Yaş 37 Şehir izmir 14 Ağustos 2016 #5 Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar aydinlandim