E Erencan Üye Kayıt 23 Mayıs 2014 Mesaj 7 Tepki 0 Şehir Ankara 24 Mayıs 2014 #1 Mekanik disk frenime makine yağı sürdüm fren cok garip oldu gıcırt diye ses çıkıyo tutmamaya başladı suyla yikadim gecmedi ne yapmaliyim ?
Mekanik disk frenime makine yağı sürdüm fren cok garip oldu gıcırt diye ses çıkıyo tutmamaya başladı suyla yikadim gecmedi ne yapmaliyim ?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 25 Mayıs 2014 #2 Balataları söküp ince kum zımpara ile zımparalayın Diskleri de balata spreyi ile temizleyin Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir
Balataları söküp ince kum zımpara ile zımparalayın Diskleri de balata spreyi ile temizleyin Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir
V VolkanS Daimi Üye Kayıt 30 Ocak 2014 Mesaj 335 Tepki 120 Şehir adıyaman Bisiklet Ghost 25 Mayıs 2014 #3 İyice temizlemeniz lazım da neden yağ sürdünüz?
E Erencan Üye Kayıt 23 Mayıs 2014 Mesaj 7 Tepki 0 Şehir Ankara 27 Mayıs 2014 #4 Halil bey deneyeceğim teşekkür ederim. Volkan bey zinciri yağlarken iyi olur diye balata fazla erimez diye düşünmüştüm hata yapmışım.
Halil bey deneyeceğim teşekkür ederim. Volkan bey zinciri yağlarken iyi olur diye balata fazla erimez diye düşünmüştüm hata yapmışım.