Scudo Sports

Mekanik Disk Janttan Ayrı dönüyor.

Samet06

Üye
Tepki
8
Pazar Günü aldıgım Salcano ng650 MD Bugün bindim gezdim dolaşdım eve geldim Frene bastım tutmuyor dedim acaba cokmu ısındı elledim ısıda yok ancak dikkat ettim disk duruyor jant dönüyor. sorun nedir garanti kapsamındamıdır?.ön fren hiç tutmuyor arkada cok az tutuyor Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit:Yanlış anlatım

Scudo
Şu an nasıl bir sorun var anlamadım. jant da duruyor diskte duruyor yazmıisınız. disk dururken jant mı dönüyor ? yoksa disk dönerken jant mı duruyor?

Sanırım yanlış yazdım disk duruyor ama jant dönmeye devam ediyor.

Hiç bilen yok mu arkadaşlar sorunun çözümünü

center lock rotor ise o yuvarlak vida tarzı şeyi tam sıkmamış olabilirler. Boyle kullanmanız sakıncalı.

6vida ana center lockda var heralde resim cekip koyayım 2 dk ya

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum resimlerde eklendi

Arkadaşlar yardım edin lütfen En azından center lock mu 6 vide mı onu söyleyin

Böyle bir montaj şeklinde, diskin durup jantın dönüyor oluşunun mantığını hâlâ bulabilmiş değilim! Sistemi iyi tanımamamdan kaynaklı olabilir. Ancak, içimdeki ses "Center Lock" gevşekliği diyor...

• Beğen
Tepkiler: Samet06
hocam 6 vida rotor var sizin bisiklette. ama nasıl öyle dönüyor şuan hiç çözüm yolu bulamıyorum. ilginç bir durum :eek:

• Beğen
Bugün sincandaki servise aysu bisikletece gidecegim Durumu anlattıkdan sonra sorunum çözülmesse salcano ile iletişime gecicegim yok oradanda sonuç cıkmadı tüketici hakem heyetine başvurmayı planlıyorum sizce sonuç cıkarmı benim hatam olmadıgını düşünüyorum.Hatta serviste şöyle bi konusma geçti

Ben (+) servis elemanı (-)

+Abi şu frenede baksana hem sürtüyor hem iyi degil.

-Sürtmesi zamanla geçer fren ayarı fabrika ayarı ben oynayamam sorun cıkabilir.

+O nasıl birşey abi olurmu öyle şey bayide herkes kurcalamıştır.

-Yapacak birşey yok.

İyikide ben kendim kurcalamadım frenleri şimdi sucu bana atarlardı.Aksam servise gidecem bu arada Servis Sincan güzergah sokaktaki Aysu bisiklet.

Salcano yetkilileri yardımcı olur gibi geliyor. Bana sorarsanız, bir de Yenimahalle'deki Performans Bisiklet'e danışın. Sadun Bey bu işten anlayan birine benziyor. Denemenizi tavsiye ederim. Gerçi Salcano Servisi değil orası ama en azından bir fikir verir ne yapmanız gerektiği, veya sorunun ne olduğuyla ilgili olarak.

• Beğen
@Murat Çetinkale

Nasıl ulaşabilirim bu Sadun beye iletişim adresi verirseniz sevinirim.Sizi Tanıyorsa Sizin Selamınızla Gidebilirim yanına

Bu arada daha sorun çözülmedi bi fikri olanları bekliyorum

Sorun garanti kapsamındaymış arkadaşlar bisiklet suan serviste.

@Samet06, Sadun Bey beni tanımaz. Ben kendisinden eşim için Salcano bisiklet almıştım. Ama alana kadar bayağı bir muhabbet ettik bisiklet üzerine. Tabii bize bisikleti satış sürecinde, bir yandan da tamir için getirilen bisikletlere yetişmeye çalışıyordu. O sakin ve kendinden emin hali, bende olumlu bir izlenim uyandırdı. En azından, yaklaşımı ve esnaflığı, bisiklete olan ilgisi iyi göründü bana. İletişim adresini de Google'a "Performans Bisiklet Yenimahalle" yazıp aratırsan bulursun. Yine de olmazsa, senin için ben bulup buraya yazarım. Kolay gelsin.

Sadun BEKER
Performans Bisiklet
Çarşı Caddesi Levent Sokak No: 100/A
Yenimahalle Ankara
0 312 343 21 17

Ancak bence Sadun Bey'den önce Salcano yu arayın ((link))
Adres : İslambey Mah. Sokullu Mehmet Cad. No:26 34275 Arnavutköy - İSTANBUL / TÜRKİYE
Tel : +90 212 597 08 06
Faks : +90 212 597 08 11
Email : info@salcano.com

ve onlarla görüşün belki değişim yoluna giderler..

• Beğen
Arkadaşlar zaten salı günü yeni ürün gelecek 2 diskde oldugu için birde 2 diskde sürtüyordu zaten o yüzden yenisi ile degişimi gerçekleşecek inşallah.

Cüneyt bey bisiklet değişimde bugün görüştüm bu hafta içi gelecek kesin dediler bekliyorum.

Arkadaşlar bisikleti ayın 27sinde aldım ertesi gün yine aynı sorun çıkarttı aysu bisiklette şuan Salcano bi göbek bile üretemiyormu arkadaşya :((((((((

Bisiklet serviste şuan video çekme imkanım yok keşke daha önce çekseydim hiç aklıma gelmedi.

AYSU BİSİKLET
ADRES : ANDİÇEN MAH. GÜZERGAH SOK. NO:50/A
TEL : 0312 264 60 05
FAX :

Burayla iletişime geçip bilgi alabilirsiniz.

Geri