Burak gedik Üye Kayıt 10 Ekim 2012 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir İstanbul 11 Ekim 2012 #1 Merhabalar Ben Mekanık Dısk Fren Kullanıyorum Frenlerım Yok Yumusak Nerdeyse Frenı Sonuna Kadar Sıktıgım Zaman Etkılı Oluyo.Fren Ayarım Nsl Olmalı? Tesekkurler..
Merhabalar Ben Mekanık Dısk Fren Kullanıyorum Frenlerım Yok Yumusak Nerdeyse Frenı Sonuna Kadar Sıktıgım Zaman Etkılı Oluyo.Fren Ayarım Nsl Olmalı? Tesekkurler..
kefallica Daimi Üye Kayıt 23 Ağustos 2007 Mesaj 396 Tepki 63 Şehir Esenler/İstanbul 11 Ekim 2012 #2 nasıl tarif edilir ki kolları 1.5-2 cm kadar ittiğinde tutmaya başlasa iyi olur.. 3 te 2 sini sıktığında da tekeri kitleyecek kıvama gelmeli bence.. parmakların kolun altında sıkışsın istemiyorsan. rahat etmen için...
nasıl tarif edilir ki kolları 1.5-2 cm kadar ittiğinde tutmaya başlasa iyi olur.. 3 te 2 sini sıktığında da tekeri kitleyecek kıvama gelmeli bence.. parmakların kolun altında sıkışsın istemiyorsan. rahat etmen için...
Gökhan Ö. Forum Demirbaşı Kayıt 15 Eylül 2010 Mesaj 504 Tepki 249 Şehir Samsun Bisiklet Focus 11 Ekim 2012 #3 ben ön tekeri daha geç tepki verecek şekilde ayarlıyorum. refleks olarak iki frene birden asılmada ön fren kilitlenip takla atmama neden olmasın diye. ne zaman tepki vermeye başlamalı sorusu tamamen kullanıcıya göre değişen bişey bence.
ben ön tekeri daha geç tepki verecek şekilde ayarlıyorum. refleks olarak iki frene birden asılmada ön fren kilitlenip takla atmama neden olmasın diye. ne zaman tepki vermeye başlamalı sorusu tamamen kullanıcıya göre değişen bişey bence.
Burak gedik Üye Kayıt 10 Ekim 2012 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir İstanbul 11 Ekim 2012 #4 Bısıkletcıye Gıttıgım Zaman Dıyolarkı Mekanık Dısk Frenlerde Fren Yumusak Olur Bu Yuzden Yapmıyolar Fren Kulu Sıkımı Olmalı Arkadaslar Yoksa Yumusakmı?
Bısıkletcıye Gıttıgım Zaman Dıyolarkı Mekanık Dısk Frenlerde Fren Yumusak Olur Bu Yuzden Yapmıyolar Fren Kulu Sıkımı Olmalı Arkadaslar Yoksa Yumusakmı?
Mesut ARAM Üye Kayıt 19 Eylül 2009 Mesaj 73 Tepki 30 Şehir İstanbul Bisiklet Whistle 12 Ekim 2012 #5 Bende mekanik kullanıyorum fren kolları 3/2 sine geldiğinde lastikler kilit oluyo... sertlik derecesi orta seviyelerde tatlı bi kıvamı var
Bende mekanik kullanıyorum fren kolları 3/2 sine geldiğinde lastikler kilit oluyo... sertlik derecesi orta seviyelerde tatlı bi kıvamı var