Scudo Sports

Meilan X6 Stop Lambası

mirzaberk

Üye
Tepki
77
İsim
Fatih Mirzaberk ASLANTAŞ
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bunu yeni keşfettim çok da hoşuma gitti ama Türkiye'de bulamadım yabancı sitelerde var ama onunda tahmini teslimat süresi yaklaşık 1 ay :(

Scudo
bende çok beğendim acıkcası alıp kullanan olursa yorumlara göre alabilirim

(link)

ilk yarı aynı ürün ama 2. yarıda oyuna giren ışık daha güzel sanki !

• Beğen
Tepkiler: Utku D
az daha ucuz olsa alınır ,sinyal de varmış ama pek belli olmuyor

(link)

28 usd ye ebay de sinyalli olanı var ama fiyatı yüksek bence... :)

Ya herkesin zevki başkadır tabii ki tartışılmaz ama ben sinyalli olanı çok da fazla beğenmedim çünkü sinyal kısımları küçük, biraz daha iri olsaymış daha güzel olurdu ama diğerine hayran kaldım diyebilirim ve şu anda da aliexpress'te fiyatı 65 TL teslimat süresi de 15 gün olarak görünüyor. ben moon'un stop lambasını 70 e almıştım :(

şu güzelde wifi özelliği kumanda bunda olsaydı alınırdı büyükçe işaret ettiği yön en azından daha belli oluyor
(link)

@waafy
Evet 2. Stop bana da daha kullanışlı sipariş verdim. Bakalım hakkını verebilecek mi?

@saviourmole o zaman senden ricam ürün gelip kullandığında görüşlerini bizimle paylaşırsan biz de ona göre sipariş verelim ;)

aliexpresste 12.4 dolara düşmüş bilginize

@Mehmet H. Hocam üstte olan linklere baktım ama dediğiniz fiyatı göremedim. Rica etsem o fiyatı gördüğünüz linki atar mısınız?

yine pahali bence. ne ozelligi var diger isiklarda olmayan? gereksiz fuzuli seyler. yok oturunca yanmalar kalkinca kapanmalar :)

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
Geri