Scudo Sports

meilan x6 arka aydınlatma incelemesi

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
arkadaşlar merhaba.
yurt dışından gelen arka aydınlatmanın birkaç fotoğrafı ve aydınlatmayla ilgili bi kaç yazı var

yaz geldi gece sürüşleri artık başlar.
gece arka aydınlatma olmadan olmaz...

(link)

göz atmakta fayda var.

Scudo
@Emre Yönlüer nasıl yazıyor ya ulaşmanız lazım :D
bidakka bakayom

ben ulaşıyom. acaba kendi sitem diye mi :ssrtcbya::ssrtcbya::rolleyes:

@chnkrmz

Pil bitmesine yakın bir uyarı veriyor mu?

Gece/gündüz sensörü varmış, düzgün çalışıyor mu?

Hareket sensörü de varmış, kendini kapatıyor olmalı. Memnun musunuz?

@Veysel A. kullandıkça onları da yazıcam. pil bitene kadar kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@chnkrmz

Tammadır. İncelemeniz için teşekkür ederiz. Fiyatı çok uygun ve gerçekten güzel bir cihaza benziyor. Hele bu özellikler de düzgün çalışıyorsa tadından yenmez. Daha sonra güncelleme yaparsanız yazınızda lütfen beni etiketleyin, yorumlarınızı merak ediyorum.

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Ben de aliexpress ten aldım indirim kuponuyla 5 dolara geldi. şu an yolda. youtube üzerinde pek çok inceleme videosu da mevcut almayı düşünenlerin bakmasında fayda var. bu arada inceleme için elinize sağlık.

İncelemede ki kullanım süreleri doğru mu? Sitesinde kesintisiz 36 saat olarak kullanım sunuyor.

Ben almistim urünü sensöründe sorun var herhalde basıyorum yanıyor 2 dk sonra sönüyor hareket et veya etme.Şimdi yaptırmak icin gitmedigim yer kalmadi ama yapacak kimse yok.Cok ozellik cok fazla arıza ihtimali demek ve eger yaptirma imkaniniz yoksa almanizi tavsiye etmem. Bu tarz şeylere çok aldanmayın, ben aldandim alayim dedim bitane elimde kaldı.Şimdi bi o kadar daha verdim topeak'in bir urununu kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Geri