Scudo Sports

mehmetsunu'nun açtığı konulara sayfalarca mesaj döşenmesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Bir tek ben mi fark ettim bilmiyorum. Obsesiflik başlangıcı mıdır nedir anlamadım ama böyle bir hal uyandırdı bende. Adam bir konu açıyor, sayfalarca ileti döşeniyor efenim durduramıyoruz. Şıp diye sitenin gündemine oturuyor. Öyle ki, bir konuda "20 litrelik ayçiçek yağını gidonda taşıyan bisikletçileriz" yazmışlığı bile var. İşte o konulardan gerçek kesitler:

Zenginliğini sergilemek için bir hobi edinen tipler
Memleket zıvanadan çıkmışken forumda işlerin tıkırında gitmesi
Yerel yönetimlerin futbola para akıtıp bisiklet sporuna nanik yapmaları
Neden bisiklet sürmüyorsun sorusuna zamanım yok diye cevap veren tipler
Bisikletforumdaki mantık hatası
Olmadı Serdar Ortaç olmadı
Bir rekor denemesinin ardından...
İki teker demeyin asabım bozuluyor
Eşofmanla bisiklet sürmek
Peki biz iki tekerliler masum insanlarmıyız. (çuvaldız içerir)

Teşekkürler mehmetsunu.

Scudo
Sayfalarca yaziliyor derken, 20 tane konu acmis ve ikisinde 7 sayfalik ikisinde de 5 sayfalik yorumlar var digerlerinin cogu 1 sayfada kalarak digerleri de 3 sayfayi gecmemis. Bence cok normal bir durum.

Açtığı başlıklar genelde "konu dışı" kategorisinde olduğundan dolayı geyik yapılıyor. Başka bir şey değil..

Birde nedense baskalari böyle bu tür konular acsa hemen serbest kürsüye tasinir. Tabiki oraya pek fazla ugrayan olmadigi icin fazla yorum da almaz ama nedense mehmetsunu'nun konulari serbest kürsüye tasinmiyor. ;)

yaw yönlendirmeseniz görmeyecektim Eşofmanla bisiklet sürüyorum ben bırakmalı mıyım?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Sanki bu konu da o arkadaşın reklamını yapmak için açılmış gibi duruyor.

@ilker
Aynen ben ilk yorumumda yazacaktim ama yazmak istemedim. Forumda admin ve üye arasindaki arkadaslik cok önemli gibi geldi bana.

Ama yinede negüzel, forumdan da olsa kayseri ile istanbul arasi arkadaslik kurula biliyor, bunu yapabilmek cok güzel bence.;)

Borges ten Calvino ya,Boris Vian dan Sarte a,Saik faik ten Oğuz Atay a,Aşık Veysel den Neşet Ertaş a........
Daha da sayasım var ama bu zat-ı muhteremlerin tortusu var sanki @mehmetsunu kardeşimizde.
Sanat ve edebiyatsız kalmış çorak bir ülkede onun gibi vahalara çok ihtiyacımız var...

Sevgili forum üyeleri ve pek muhterem moderatör beyefendi dystopia, şu bendeniz aciz kulunuza takdir buyurmuş olduğunuz kıymete asla değer olamasamda beni bu ali sözlerinizle bahtiyar ettiniz şerefyap oldum. Siz değerli ve pek aziz okuyucularımın ilgi ve alakaları sayesinde bisikletforumun ayşe kulini oldum yazdıklarım bestseller oldu. Beni bugünlere getiren sizlersiniz ben sizler sayesinde varım. sağolun varolun. Şimdi beste ve güftesi ben denize ait suzinak şarkıyı siz değerli takipçilerimi için seslendireceğüm.

sevgi dolu bir dünyam var dört yanımda tüm insanlar
pinarello neye yarar dostluklarla yaşıyorum
forumlarda, romanlarda
gelmiş geçmiş zamanlarda
rublelerde aynakolda yaşıyorum
sevgilerden nakışlarla mutlu mutsuz bakışlarla
kalpten kalbe akışlarla alkışlarla yaşıyorum

kimsesizlerin kimsesiziyim kimsesizim
yalnızların yalnızıyım yalnızım
dertlilerin dertlisiyim dertliyim
aşıkların aşkıyım aşıkım
ismim mehmetsunu göbek adım ikonoklast
yıllarca hep böyle bildiniz siz
mehmetsunu ikonoklastdan hikayeler dinlediniz"

Valla ne @mehmetsunu'yu tanırım ne de @Murat Cömez'i.
@Murat Cömez'in yazdıklarına harfiyen katılmakla beraber aşağıdaki işaretlenmiş değerleri incelemenizi öneririm.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/mehmetsunu-png.89303/?temp_hash=e8c902848579239f1a8e3ba016170b4f

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/muratcomez-png.89302/?temp_hash=e8c902848579239f1a8e3ba016170b4f

Dosyalar

• muratcomez.PNG
    muratcomez.PNG
    66,2 KB · Okunma: 554
  • mehmetsunu.PNG
    mehmetsunu.PNG
    60,8 KB · Okunma: 555
Bu arkadasimizin "sözlük" gecmisi oldugu belli zaten, sozluklerde troller var, evet, ama ne yapmaya calisilar, neyin pesindedirler, anlamak zor, ilgili verileri tek tek irdelemek lazim detaylica.
Iyidir sozlukler, takip edin derim, bu arada inci ekşi, ekşi de inci olma yolunda. Hayirlisi artik.

Bir üyemize alenen hakaret eden bu şahsa uygulanan yaptırımın ne olduğunu merak ediyorum. Zira hala bu konuyu takip ediyor.

Ben haddini bildirdim ama mesajım silinmiş.Oysa Ferhan Şensoy un bir oyunundan alınmış bir alegoriydi,meraklısı bilir.
Forum içi boş zevzeklere mekan mı olacak böyle??

@Onur YCL

Forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

@mehmetsunu Tahtina kurulmus ego cigliklari atarken yanina yanasip , biskeletini suzerek " bu kac basiyor ?" dedigimi hayal etmeni istiyorum. Tam sen foruma girip bunu yazmayi hazirlanirken internet paketinin bittigi uyarisini almani istiyorum. Cilginlar gbi varoş yada elit mekan ayrimi yapmadan " beleş waylıs " tabelasi ararken yorgun düşüp " tost bulunur" yazili bi çay ocaginda soluklanirken yanina mersedes bisikletimle yanasip " kapişalim mi ?" demek istiyorum.
Soyle memet sunum cok mu sey istiyorum :(

Geri