Scudo Sports

Mehmet Şafakçı için

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Yaklaşık 15 gün kadar önce maddi yetersizlikler sebebiyle kepenk kapatma kararı alan torkuşekerspor bisiklet takımının sahipleri sanırım yükselen tepkiler ya da vicdan muhakemesi sebebiyle sanıyoruz aldıkları bu yanlış karardan dönmek üzereler hatta sporcuları yeniden sözleşme imzalamak için konya'ya davet ettikleri duyumunu aldık yalnız yaşanan bu sevindirici gelişmeye sayın mehmet şafakçı hoca ile devam edilmeyeceği yönündeki karar ciddi sekte vurmuştur yola çıkıldığından bugüne kadar her zorluğa ve sıkıntıya birlikte göğüs germiş ülkemizin değerli bisikletçileri neredeyse yediği içtiği ayrı gitmediği hocalarından kopartılmaya çalışılıyor. Torku yönetimine sesleniyoruz yeniden sözleşme imzaladığınız sporcularınızı cumhurbaşkanlığı turuna hazırlık sürecinde olan bu insanları şimdi doğru şekilde kim hazırlayacak ve motive edecek? 200 destekçi gerekiyor imzamı attım.

(link)

Scudo
Attığım en gönülden imzaydı..

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Sebep neymiş hiç söyleyen var mı ? Kendi adamlarını mı getireceklermiş, partili biri falan mı :) ?

Mehmet Beyi kişisel olarak tanımıyorum.
Takımı aldığı nokta ile bıraktığı noktaya göre yorum yapmak gerekiyorsa işini en güzel biçimde yaptığını somut bir biçimde görebiliyoruz.
Şunu çok iyi biliyorum ki bir takımı iyi bir teknik adam olmadan bu noktaya taşımak oldukça zordur.
Mehmet Bey amatör olarak aldığı takımı continental seviyeye kadar taşımıştır. Bu bağlamda başarılı bir teknik adamdır. Takıma çağrılmaması yaptığı iş ile ilgili hiçbir gerekçeyle açıklanamaz.
Torku yönetimine soruyoruz:
Nedir derdiniz?
Anlayamadık.
Bu soruya bisiklet kamuoyu olarak ciddi bir yanıt bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
imzamı attım.. Lakin sonuç şu olacak; Takım antrenörsüz olduğu belirtilmede,n Hiç bişi başaramadıklarını öne sürerek kapatılacak. önümüzdeki sene vizyonda.

Mesleğinde çok başarılı bir isim olduğunu düşünüyorum. Ben de imzamı attım.

@Yavuz S.
İmzaladım ve yoruma katılıyorum.

31/01/2015 saat 15:55'de imzaladığımda 200 için 50 kalmıştı. İlgilenen herkese teşekkürler.

Geri