mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.214
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dün akşam gezinirken sürücülerden birisinin artistik puanları artırma çabasıyla girmiş olduğu alengirli hareketler sonrası ağız, burun vede dişleri pert etmesiyle olay yerine gitme telaşıyla SPD nin kilitli olduğunun farkına varmadan (artık ne kadar dalmış isek) aniden durmamızla yere yıkıldık, bu arada arka aktarıcı vede kadro kulağı eğilmiş, aktarıcı düşük viteste eski yunan tanrılarına çalınan lirin telleri gibi bizim jantın tellerinde bastımda kırıldı söğüdün dalı oy dalı vay dalı isimli anonim eserimizi kakafonik tınılarla çalmaya başlayınca durumun vehametini farkettim. Sonra oturdum yamulan kulak nasıl düzeltilir oda olmadı nereden satın alınır araştırmasına. Bu araştırma çabasıyla şunu anladımki memleketteki en iyi satış mağazasını arıyorsanız hangisinde kadro kulağı çeşidi bol ise ha işte en iyisi orasıdır. Yani bu denli önemli bir parçanın yedeği yok çok enteresan. Şimdi gidip bir zeynel ustaya demalacağız (dem almak fiilinden türeyen) bakalım bizim jantın tellerine kaç lira sıkışmışsa artık.