Scudo Sports

Medical Park - Acil servis rezilliği

İlk ağrılar geçince bitiniz kanlanmaya başlar, ben kaza yapınca benzeri olmuştu. Trainerınız varsa gidonu tutmadan 144 km'yi tamamlarsınız yılın son haftası bence ;)
Doktordan onay gelince spor salonunda pedal çevirmeyi planlıyorum ama trainerda yaptığım km'leri hedefime dahil etmiyorum :) Elma ile armut gibiler benim gözümde :D

Scudo
Geçmiş olsun.

Köpek terörü çok daha ciddi sonuçlar doğurabilir. Yol kenarından fırlayıp saldıran dünyalar tatlısı iki afacana! çarpmamak için 3 kişi sol şeride savrulduğumuzu bilirim. Hızlı geçişin olduğu bu yolda sol şeritten o anda gelenin olmaması sonucu hayatta ve sağlıklıyız biz de. Siz de ucuz atlatmışsınız.

Hastane konusu malum yakaladığını öp mantığı üzerine kurulmuş ve yönetimin denetiminin yaptırımının zayıf ve hatta a olduğu Türkiye klasiği bir durum. Sağlık bakanı tüccar olursa malum durum yaşanır.

@BerkEvren geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@BerkEvren , geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
Ülkenin hali tüm sektörler bazında dibe vurmuşken sağlık alanında da gelinen bu nokta utanç verici...
Vatandaş olarak en temel haklarımız olan ;
Eğitim, Adalet, Sağlık gibi anayasa tarafından korunması gereken "Sosyal Devlet" kavramı , "Kabile Topluluğu" paçozluğuna dönmüş durumda ne yazık ki...
Anımsadığım kadarı ile "Vegan" dınız sanırım.
İyileşme sürecinde yapacağınız takviyelerde buna dikkat edeceğinizi umuyorum...

Ben de Medical park acil servis mağdurlarındanım
acil serviste kırık yok sadece çatlak var denilerek atel takılan bileğimi aynı hastanenin polikliniğine ağrım devam ediyor diyerek muayene olunca doktor nerede yaptırdınız bunu burada çatlak değil kırık var dedi. bende sizin hastanede yaptırdım dedim sonuçta atel söküldü neredeyse dirseğe kadar alçı yapıldı çektiğim ağrı yanıma kar kaldı

benim herkese tavsiyem MECBUR DEĞİLSENİZ ACİLE GİTMEYİN hafta içi gündüz saatleri ise polikliniğe gidin emin olun çok daha iyi tedavi edilirsiniz.
acilde hem doktorların bilgi seviyesi düşük hemde psikolojileri iyi değil.

@BerkEvren , geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
Ülkenin hali tüm sektörler bazında dibe vurmuşken sağlık alanında da gelinen bu nokta utanç verici...
Vatandaş olarak en temel haklarımız olan ;
Eğitim, Adalet, Sağlık gibi anayasa tarafından korunması gereken "Sosyal Devlet" kavramı , "Kabile Topluluğu" paçozluğuna dönmüş durumda ne yazık ki...
Anımsadığım kadarı ile "Vegan" dınız sanırım.
İyileşme sürecinde yapacağınız takviyelerde buna dikkat edeceğinizi umuyorum...
Evet bir yılı aşkındır veganım. Bu süreçte de tüm yaşantımda olduğu gibi bu duruma dikkat ediyorum. Bahsettiğim daha fazla protein, kalsiyum vb için toprağın sundukları yeterli :harika:

Çok geçmiş olsun @BerkEvren umarım bir daha asla buna benzer bir olay yaşamazsın. Bir an önce iyileşip tekrardan bisiklete dönmen dileğiyle 🙏

• Hahaha
Tepkiler: Robinson Crusoe
@BerkEvren Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bu süreçte bol bol kelle paça yı ihmal etmeyin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Hiç bir süreçte tüketmediğim gibi bu süreçte de kelle paça vb hayvansal gıdaları tüketmiyorum. Tüketilmemesini de tavsiye ediyorum. (Yatırımlıktır)

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
@BerkEvren Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşir. İki ay önce eşim de bileğini kırdı. Özel hastanedeki doktor ameliyat demişti ama okmeydanı devlet hastanesindeki bir profesör ameliyata gerek yok dedi. Biz de ameliyat ettirmedik. Şimdi alçı çıktı. Fizik tedavi alıyor. Devlet hastanelerinde iyi bir doktora denk gelirseniz özelden daha iyi tedavi ediliyorsunuz. Özelin sağladığı sadece konfor.

Haber sitelerine servis edilen bu araştırmayı detaylıca inceledim bende. Konuyu dağıtmamak adına kısaca; araştırmayı yaptıranın İngiliz Çiftlik Hayvanları derneği olduğunu, araştırma sonucu veganlarda kırık riski %7,4, vegan olmayanlarda %8,5 çıktığını belirteyim. Haberlere konu olan veganlarda %40 fazla çıkan oran ise kötü ve yetersiz beslenen veganlarla diğer grupları kıyaslama ile elde edilmiş. Oldukça yanlı ve pr amaçlı bir haber kısacası. Bu tip yanıltıcı başlıklar ve paralı araştırmalar malesef her alanda yapılıyor. Dikkatli olmakta yarar var :harika:

@BerkEvren çok geçmiş olsun. Kazanın iyisi kötüsü yok, canımız hiç yanmasın.

Bu noktada artık amaç, tedaviyi en iyi şekilde tamamlayıp, enerjinizi ve moralinizi kaybetmeden süreci başarılı bir şekilde tamamlamak.

Hedeflediginiz şeyleri başardığınızı hepimiz biliyoruz...

Bol bol ıspanak paçası ve brokoli kellesi artik. Ben de deneyeceğim bunu @trainspotting35 :harika: . Lezzetli birşey olacak sanki...

Çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun . En kısa zamanda tekrar eski sağlıklı durumunuza geri dönmeniz dileği ile. Saygılar , selamlar.

Evren çok geçmiş olsun, kısa süreliğine de olsa özleyeceğiz seni.
Çarçabuk iyileş de akşamları kahve seanslarına devam edelim :)
144 kmye de takılma, ver cihazı bana, 3-5 günde hallederim :)

• Hahaha
Tepkiler: BerkEvren
Evren çok geçmiş olsun, kısa süreliğine de olsa özleyeceğiz seni.
Çarçabuk iyileş de akşamları kahve seanslarına devam edelim :)
144 kmye de takılma, ver cihazı bana, 3-5 günde hallederim :)
Kazalı sürüşü de attım stravaya, 138km kaldı 😅
Biraz düzelsin kol gelirim kahveye 🤘

Geri