Scudo Sports

McRea helikopter kazasında öldü.

abdullahabdullah

Forum Bağımlısı
Tepki
610
İsim
Abdullah YEŞİLTAŞ
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Şampiyon pilotun helikopteri düştü

Dünya ralli şampiyonasının efsane isimlerinden Colin McRae'nin, helikopter kazasında hayatını kaybettiği bildirildi.
http://img212.imageshack.us/img212/724/4090587yz9.jpg

Eski Dünya ralli şampiyonu İskoçyalı pilot Colin McRae'nin(39) helikopter kazasında yanındaki 5 yaşındaki oğluyla birlikte hayatını kaybettiği bildirildi. Dün öğleden sonra helikopterin, İskoçya'nın güneydoğusunda ağaçlık bir bölgeye düştüğü bildirildi. Kazanın ardından yapılan resmi açıkllamada ise aralarında McRae'nin de bulunduğu tahmin edilen 4 kişinin öldüğü, ancak kazada ölenlerin kimliklerinin henüz tespit edilemediği bildirilmişti.

Yerel polis sözcüsü, helikopterin, McRae'nin evinin yakınlarında ağaçlık bir bölgeye düştüğünü, helikopterdeki 4 kişinin öldüğünü belirtti. McRae'ye ait helikopterin içinde 4 kişinin cesedinin bulunduğunu söyleyen polis sözcüsü, ölenlerin kimliklerinin henüz tespit edilmediğini, bu işlemin bugün yapılabileceğini kaydetti.

Polis, kaza nedeninin belirlenmesi için bölgede çalışmaların devam ettiğini belirtti.

1995'deki dünya şampiyonasını kazanan Colin McRae'nin pilotluk brövesinin bulunduğu bildirildi.

Scudo
haaadiiii beaaaa. çok şaşırdım ve üzüldüm... çok çok kötü. Acı bir kayıp...

haber için tşkrlr çok üsüldüm allkah rahmet eylesin

Başlığı görünce kötü bir şaka zannettim.Gerçekten çok üzücü bir haber ralli dünyasına bu kadar katkıda bulunan bir insanın hayatını kaybetmesi.İşin bir başka tarafı da,tehlikenin üst düzeyde olduğu bir spor dalında yıllarca emek veren insanlar alakasız bir nedenden ötürü hayatlarını kaybediyor.Birkeç sene önce Richard Burns,şimdi McRae.

Kendisine Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve tüm sevdiklerine acil şifalar dilerim. İlk başlığı gördüğümde bu ne şaka gibi birşey derken, gerçek olduğunu öğrenince çok üzüldüm :(

daha 2 gün önce ps2 oyununu aldım yaw bu adam için allahtan rahmet diliyoruz

2 saat önce bu haberi tv de görünce çook kötü oldum. şu anda çok üzgünüm hayatımda en çok saygı duyduğum ralliyi sevdiren Colin McRae nin daha 39 yaşında hayatını kaybetmesi çok üzücü. Ailesine acil şifalar dilerim Allah rahmet eylesin :( :( :(

ralliyi onunla tanımıştık, onun oyunlarıyla büyüdük, onun ismini kendimize nick olarak aldık. ama şimdi o bizden bir şeyler aldı götürdü.
huzur içinde yat Colin McRae..

aklıma efsane f1ci senna geldi...üzüldüm....

Oyunu bile çıkan tek sporcudur sanırım mike tyson ile birlikte. Üzücü haber.

sevdiğim bir sporcuydu gerçekten üzüldüm
(link) sitesinde (link) sayfasına taziye dileklerinizi yazabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: abdullahabdullah
Colin Mcrea oynarken denk geldim ben de. Sabah sabah oyun oynuyordum ve BBC haberlerde denk geldi. Şok oluyor insan.

Richard Burns kaldı zannedersem şimdi. Onun oyunu da var ve epey zor oynanıyor.

I'll miss you Colin... I love to think that now you're driving in heaven's tracks.
Thank u for everything.
Gigi76 - 17/09/2007 12:31:39

Bu yorum bitirdi beni ya :(

Allah rahmet eylesin

Hadi yaa , burda haberim oldu üzüldüm adamın oyununu azmı oynadım :S Allah rahmet eylesin , paylaşım içinde teşekkürler ..

@gryars

Senna yarışda öldü o şekilde de ölümsüzleşti..Colin daha kötü..Ve oğluyla ölmesi çok çok kötü...
Ralliyi ilk Colin sayesinde izlemeye başlamışdım..Sevdiklerine sabır..

@jimi1984

colin de ölümsüzleşir hatta yaşarken bunu sağlamıştı ama aralarında büyük bir fak var; senna aktif zamanında ve pistte hayatını kaybetti, colin'se kaza sonucu.

@başarist

Evet ve bu çok üzücü..Colin ilk başdan beri efsaneydi...Efsane olarak zirvede bitirdi.Helikopterde tek oğluyla ölmesi çok üzücü..Ve adamın tipi iyi suratlı birisi
tam aile babası..Yazık ya..İlk duyduğumda çok garipsedim :)
O kadar taklalar atan ucu bucağı belirsiz yollarda aşırı hız yaparak zamana karşı meydan okuması..

Geri