orhan bahçetepe
Üye
- Tepki
- 12
2012 mayıs ayı için istanbul antalya arası tura çıkmayı düşünüyorum bu sene mayısta istanbuldan kıyı ege boyunca fethiyeye kadar gittim gelecek sene için güzergahplanım kabaca şöyle:istanbul feribotla bandırma biga çan bayramiç ezine ayvacık asos altınoluk edremit burhaniye gömeç ayvalık dikili aliağa menemen manisa salihli alaşehir sarıgöl sarayköy denizli serinhisar acıpayam çavdır korkuteli antalya yaklaşık olarak 1150-1200 km bu sene mayısta fethiyeye giderken kıyı egeyi kullandım dolayısıyla menemen e kadarki yolu biliyorum ancak manisadan itibaren yol durumu alternatif yollar manzara yol üstü veya yakınında gezilip görülmesi gereken yerler konusunda bilgi sahibi değilim manisa antalya arası güzergah konusunda yardımcı olursanız memnun olurum ayrıca bu turu gerçekleştirebilirsek ( 2 arkadaşla) 3 milli parkı görmeyi de istiyorum (kaz dağları sipil dağı ve termesos milli parkı) bildiğim kadarıyla kaz dağları milli parkına rehber olmadan girmek yasak diğer milli parklarda da bu durum geçerli midir teşekkür ederim