Scudo Sports

Maxxis

Scudo
bu şekilde sana kimse yardımcı olamaz ki nerede nasıl zeminde kullanacağını söylemen lazım sonucta bu model bundan iyidir diye birsey yok oyle olsaydı marka sadece tek model uretirdi zaten sonucta fiyatları aynı

• Beğen
Tepkiler: gokhand
arazi diyorsun da arazi nasıl kumlu mu taslı mı çakıllı mı irili ufaklı topraklı mı ?
eğer çamurda kullanacaksan larsen tt camura gelmez o daha ziyade kumlu zeminlerin lastigi ve düz yolda da direnci yüksek, crossmark düz yolda haddinden fazla akıcı asfaltta iken hiç mtb lastigi oldugunu hissettirmez yol lastiği gibi temas noktası ince camur performansı fena değil arka cekişi biraz düşük ters takmanı tavsiye ederim cok iri taneli olmayan zeminler için gayet uygun birde ignatoru arastır derim çamurda süper asfalt yolda facia arazide taslık zeminde de bu üc lastik arasında en iyi performansı verir ama hem asfalt hem toprak diyorsan crossmark tartışmasız terciğ

ön tarafa ranchero arkaya crossmarck düşünüorm bu konuda ne düşünüosnz? Ranchero virajlarda yol tutuşunun çok iyi olduğunu duydum.
(kullandığım arazilerde taş büyklüğü çok küçük)

bende maxisin cok patladıgını dusunuyorum patlama konusunda korumasız en hafif lastikleri bile schwalbe nin en son ne zaman patladıgını unutturuyor insana. ama conti ve micheline göre maxis az patlıyor dogru.

bende swchwalbe-smart sam var haftada bi kere patlatıorm.perfformansından çoook çok menunum ama patlamalara karşı dayanıksız,yada kullanım tarzıyla alakalı :)

evet muhtemelen. maratonları zaten saymuyorum black jack kullanan arkadaslarım var patlama yönünden ben onlardan daha cok memnunum cunki conti ve michelin kullananlarla sürekli mola vermek zornda kalıyoruz :)

Geri