M mhmmt111 Aktif Üye Kayıt 12 Eylül 2012 Mesaj 178 Tepki 66 Şehir istanbul Bisiklet Salcano 11 Mart 2013 #1 para biriktirip ön arka 26x1.75 lastik alıcam bu iki marka arasındayım Schwalbe marathon greenguard (40€) mu? yoksa onerecegınız maxxis lastık varmı ? suankı mtb lastıklerımı arazı turlarında takacagım sadece asfalt da bosuna diş eritiyorum ve kendimi yoruyorum
para biriktirip ön arka 26x1.75 lastik alıcam bu iki marka arasındayım Schwalbe marathon greenguard (40€) mu? yoksa onerecegınız maxxis lastık varmı ? suankı mtb lastıklerımı arazı turlarında takacagım sadece asfalt da bosuna diş eritiyorum ve kendimi yoruyorum
burak koksal Üye Kayıt 21 Şubat 2013 Mesaj 64 Tepki 12 Şehir istanbul bostancı Bisiklet Carraro 11 Mart 2013 #2 Marathon daha iyi bir lastik ama fiyati biraz yuksek eger maddi yonden bakmak isterseb cst yada rubena marklarinin ucuz modellerini arastirabilirsin
Marathon daha iyi bir lastik ama fiyati biraz yuksek eger maddi yonden bakmak isterseb cst yada rubena marklarinin ucuz modellerini arastirabilirsin
Gokalp Gokmenler Forum Bağımlısı Kayıt 20 Haziran 2011 Mesaj 880 Tepki 346 Şehir Istanbul - Çanakkale Bisiklet Giant 11 Mart 2013 #3 Bisiklet lastiği konusunda lastiği aldıktan sonra herhangi bir pişmanlık yaşamak istemiyorsan Schwalbe'den şaşmayacaksın. Maxxis'de fena marka değildir ama Rubena, CST gibi markalar = Pişmanlık.
Bisiklet lastiği konusunda lastiği aldıktan sonra herhangi bir pişmanlık yaşamak istemiyorsan Schwalbe'den şaşmayacaksın. Maxxis'de fena marka değildir ama Rubena, CST gibi markalar = Pişmanlık.