Scudo Sports

Maxxis Overdrive Maxxprotect!

@bisikletcanavari

Tamam artık sorun yok ağırlık konusunda:D

AĞIRLIK ANTI_Puncture BOYUT
Marathon Plus 970gr Var 1.75

(link)

Marathon Xr 790 gr Var 2.00

(link)

Marathon 670 gr Var 1.50

(link)

Detonator 485 gr Yok 1.50

(link)

Overdrive 580 gr Var 1.75

(link)

Biraz karıştı ama idare edin!!!

Scudo
ben detonator 26 x 1.5 kullandım, gayet güzel ve hafif bir lastik. ömrü de uzun, asfaltta kullanıyorsanız rahat edersiniz. ortası tam slick kenarları ise hafif dişli olduğundan yatarak dönüşlerde de güven veriyor. şu an schwalbe kojak 26 x 1.35 kullanıyorum. detonatore göre daha hafif (390gr) yağışta hiç kullanmadım açıkçası, yaklaşık 150 km kadar yol yaptım. kuru havada asfaltta hem yol tutuşu çok güzel hem de inanılmaz akıcı, detonatorle kıyasladığın zaman çok daha hızlı gidebiliyorsun. güzel asfalt yollarda yatarak dönüş testi de yaptım. Tam slick olmasına rağmen bana gayet güven verdi. Ama yağışlı havada kesinlikle kullanmam, hatta yolda yağmura yakalanırsam da sağdan sağdan ufak ufak evin yolunu tutarım :)

continental lerle ilgili ne diyosunuz arkadaşlar tavsiye edebilecek varmı şehir içi kullanımda? herhangi bir modelini

Continental CountryPlus (koruyucu şeritli) 1.75'lik lastik kullanıyorum.
Yol tutuşu son derece başarısız. Kuru havalarda bile virajlarda hafif yatışlarda kayıyor.
Ayrıca son derece sert ve ağır. Aldığıma gerçekten pişman oldum.
Aynı özelliklerde Maxxis'e geçmeyi düşünüyorum, genel olarak yol tutuşundan olumlu bahsediliyor...

Geri