Scudo Sports

Maxxis detonator lastik nasıldır?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba,
Bisikletçiye gittiğimde asfaltta kullanabileceğim bir lastik önermesini istedim ve sanırım bu lastiği önerdi çünkü görünümleri birebir tutuyor, ayrıca 26x1.50 lastiğe çifti 100TL fiyat söyledi sizce almalımıyım?

Scudo
Bende Maxxis Excell var. Gayet memnunum, 2.00 olanından var. Marka olarak Maxxis i tercih edebilirsin. Model hakkında bir fikrim yok.

• Beğen
Tepkiler: İzmirlioğlu
uzun ömürlüdür. tam performansını uzun bir kullanım sonrası almaya başlarsın

32C kullandım.Max100 psi iken ben 90-95 civarı kullandım.Kilom 86. Ömrü pek uzun sürmedi ve çok fazla minik minik kesikler vardı.Tur lastiğinden sonra Detonator ile bisikletin hızlandığını farkettim.Asfaltta iyi.Yalnız ıslak zeminde yol tutuşuna pek güvenemedim.

1.50 nasıldır bilemiyorum :)

Bir arkadaşım kullanıyordu çok hafif lastikler olduğunu söylüyordu.Yüksek psı'da kullanılabiliyor.

Uzak durulması gerekilen bir lastik. İzmir de bu lastiği kullanan arkadaşlarım oldukça şikayetçilerdi. Çabuk patlıyor olması dışında lastiğin üzerinde kısa zamanda küçük yarıklar ve kopmalar oluyor. Güven veren bir lastik olmadığını söyleyebilirim.

900 km oldu sadece bir kere arkadasim patlatti yilan isirigi seklinde
Yol tutusu benim hosuma gidiyor. Kac kere aha gittik lan dedigim yerde yeri kazıya kazıya kurtardi beni sagolsun
Kucuk kucuk kesik tarzi seyler olusmaya basladi ama sonu ne olur bilinmez
Hafifler ve telsizler. Resmen koy cebe taşı :D
2.0lık disli lastikten gectigimde bana cok seri gelmisti

Geri