Scudo Sports

Maxxis Detonator hakkında ve 700 x 35C

arkadaşlar nisan ayındaki turum için lastik bakıyorum 2 lastik buldum sizce hangisini almalıyım neden ?

1)(link)

2)(link)

bisiketim mtb ve ağırlıklı olarak asfaltkullanacağım için 1x75 olan lastik daha mantıklı geliyor ama daha önce 1.50 lastik takmıştım pek hoş olmadı açıkcası sökerken takarken sıkıntı yapıyor sizce hangisi daha iyidir birde bu APS ve RS terimleri ne demek acaba ?

son olarak 26x1.90 maxxis marka lastik varmı bu firmanın bu kalınlık da lastiğini bulamadım

şimdiden teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Scudo
1.75 lik olanı almanız amacınız doğrultusunda daha iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum. 5 mm zırhı olması da ekstra iyi olmuş :)

(link)

bu lastik nasıl yorarmı acaba bu firmanın (maxxis ) 1.90 yada 95 kalınlıkta lastikleri yokmu yaf :)

Bence şunada bir bakabilirsiniz sanki fiyat olarak daha uygun gibi

(link)

Buradada değişik seçenekler mevcut

(link)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@hidromek abi çok teşekkür ediyorum fiyatlar n 11 ile aynı neredeyse :) eft ve kargo ücretiyle dengelemiş arkadaşlar zaten :)

(link) şu lastiği alıcam sence nasıl abi 1.75 olan daha iyi ama onu janta takmak çıkartmak sıkıntı

Yanlış bilmiyorsam kalın lastikle asfaltta uzun tura çıkacağın zaman seni daha fazla yorar diye biliyorum kalın lastiğin yüzeyi yola daha fazla temas ettiği için daha fazla sürtünme oluşacağı için seni daha fazla yorar ince lastiktede tam tersi durum sözkonusu ama karar senin sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@hidromek 1x95 lik lastikle 160 km yapmıştım 2x00 lik alstikle 140 km sorun olmaz heralde abi :)

Daha önce yaptıysan ve bacaklarında güç varsa hiç problem olmaz :)

Geri