Scudo Sports

Maxxis Detonator 26X1,50

ramon71

Daimi Üye
Tepki
163
Maxxis Detonator 26x1,50 lastiklerin ağırlığı konusunda bilgisi olan var mı ?

Islak zeminde de kullanılabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Scudo
Ağırlıkları hakkında bilgim yok ama yağmurda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: ramon71
bu konuda bende bilgi istiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Ben kullanıyorum.. yol tutuşu mükemmel.. soğuk havalar da bile çıkarmadım ve ivmelenmesi çok iyi. ıslak zeminde de tatmin edicidir. ben de epey araştırarak almıştım. ama yine de slick lastik kullandığınızın farkında olarak kullnamak lazım. bozuk zeminlere girmemeye dikkat etmek lazım.

• Beğen
Bende kullanıyorum. Yol tutuşu beklediğimden daha iyi çıktı ama yinede hızlı girilen virajlarda tedirgin oluyorum. Islak zeminde çok fazla test edemedim, geçtiğimiz yaz aldım ve henüz 400 km civarı kullandım. Islak zeminde dikkatli olmakta yarar var. Aya Yorgi'den aşağı saldım kendimi. Yokuş aşağı, bozuk yol ve sürate rağmen gayet başarılıydı. Hiç patlamadı ama yinede gözüm sürekli cam kırığı arıyor yollarda. Ağırlığı konusunda da bilgim yok fakat dişli lastiğe oranla önemli ölçüde sürtünmenin azaldığı bariz bir gerçek :in:

• Beğen
Eğer almayı düşünürseniz bende bir çift var sadece 1 kere deneme amaçlı kullanıldı. 0 ayarında. şehirde arazide ayrı ayrı kullanırım diye almıştım fakat sök çıkar üşendim. satma sebebim bu. düşünürseniz ö.m atabilirsiniz.

• Beğen
Ağırlığı tane başına ortalama 440-450 gram civarında.Islak zeminde yine de dikkat etmek lazım.Ben arazide de test ettim.Arazide bile dikkat ettikçe yeterli performansı aldım.Islak zemin için üretilen lastik çok sınırlı sayıda.Maxxis'in Overdrive modeli var sanırım 1.75'lik bir lastik mesela o yağmur lastiği.Hafif olsun istiyorsanız Maxxis'in slick lastiklerinden Xenith'i tavsiye edebilirim.

• Beğen
kron xaos 19" mtb bisikletime bu ebat mı olur yoksa 26x1.25 mı?

konuyu hortlatmışın. :) ikiside olur ama türkiyede detonator 1.25 bulamassın

aynen 1.25 yok, yurtdışından getirtecektim zaten 1.25 daha iyi olur denseydi. ikisinin arasındaki yol performansı farkı nedir peki? yüzde 80 düz yol yapılacak çünkü bununla.

1 adet 26x1.50 aranıyor!
Forumu takip edemem ulaşırsınız.

@umut.bilgin.67
iletişim: 0555 196 1256

Geri