Scudo Sports

Maximum 850 TL 'ye Yol bisikleti Aranıyor....

KMCPro

Forum Bağımlısı
Tepki
305
İsim
Kadir
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
850 Tl ye kadar yol bisikletlerinizin fotolarını bekliyorum arkadaslar msn dende gorusebılırız...

Scudo
Bülent Hocam Arayış Gruptan Bir Arkadaşadır Sizin Ürünleriniz Ultra Prof Oldugundan Gucu Yetmeyecek Benim Arayısımı Biliyorsunuz Buldugum Gibi Zaten Size Ulasacagım...

Başlığa biraz daha özen lütfen, Türkçe'mizi koruyalım, saygılar

Ali AKTAŞ Bey Efendi Burası Forum ! Edebiyat Bölümü Değil Forumun yöneticileri Moderatorleri Dururken Sana Düşmez

masa: zoom
frenler :shmano
balatalar: shmano
arka dişli:shımano
aynakol:shımano
arka makara:shmano
ön attırıcı:shımano
jantlar:cıft kat
fren vites kolları :shımano
alımınyum : sele borusu. bogaz. pedallar ınıs dırksıyonu aliminyum
dijital km saati
pompası

(link)
e_kurtuluss@hotmail.com

Kurtulus Hocam ilgin teşekkür ederim ama Yol Bisikleti Arıyorum Emek Vermişsin Eline Koluna Yüregine Saglık Teşekkür Ediyorum...

@Kadir KAMACI

Forum içinde zaman zaman otokontrol sistemi çalışıyor, yöneticiler sizin imla hatalarınız ile ilgilenmez ki, moderatör yada yardımcı moderatör arkadaşlar ilgilenir. Onların dikkatinden kaçmış olacağını düşünerek küçük bi uyarı yapmayı forumu çok seven ve özen gösteren biri olarak kendime sorumluluk gördüm. Tabi dikkat ederim demektense neden böyle hitap şekli kullandınız anlayamadım..Sanırım yeni olduğunuz için forumun işleyişi hakkında çok fazla bilginiz yok.

iyi forumlar,saygılar

Forumda Sana Göre Yeniyim ama Şunu unutma imla Hatası için Kimsenin Puanı Eksiye Düşürülmez Ayıptır Senin Yaptığın Bak Ben Sana Dokunmamışım Bile Foruma Madem Bu Kadar Hayransın 24 Saat online Ol Benim Gibi Ben Senin nickini göremiyorum

24 saat foruma bağlı (online) niye kalayım ki ? BF'u sevmenin göstergesi bu mu ? Çok garip yahu. :) Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :):) Kamera şakası mı bu ? Yoksa tanıdık bi arkadaş sabrımı mı deniyor acaba ?

iyi forumlar

:D SATILIK:5+1ses sistemihttps://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=44680 önce bunu düzelt sonra imlalara dikkat edersin likle birleşik olmuş bi ayırı ver sana zahmet puan kırmayalım :):):)

ilanımız Günceldir 1000 TL ye Kadar Yukselmiştir Bakiyemiz....

Geri