@alper Ku
gps'ye sahip değilim. ucuz bir km saati var, veriler ona dayanıyor. kesin konuşamam ancak çok da yanlış ölçme şansı yok çünkü mesafe ölçümünde hata yapmıyor.
olduğundan hızlı ölçüyor olsa o sürede o hızla gittiğinde alınacak mesafeyi de fazla ölçer.
0,02km fark alıyorum en fazla her gün aynı yolda, o da başladığım noktaya göre bile olabilecek bir fark, 20 metre farkı 10metre önden başlayıp 10 metre geride durarak yapıyor olabilirim.
hatta yolda düz gitmek yerine bir kaç araba sollayarak bile bu farkı oluşturmak mümkün.
ayrıca aynı turda öncünün sayaç da aynı şekilde 65km maksimum okudu. yanlışlık yok.
son olarak ekleme:
yaptığımın doğru olduğunu sanmıyorum, hem hız sınırını aşmış olmamdan dolayı hem de mtb'nin hız amaçlı bir model olmadığını bildiğimden dolayı...
kimseye örnek olmak, bunu denemesine sebep olmak istemem. ben bu hıza çıkarak risk aldıysam kendimi riske atmış ve sorumluluğunu almışımdır.
o yüzden kimse "yargılayıcı" yorum yazmazsa sevinirim, yazana da cevap vermeyeceğim. ben kendimi zaten yargılıyorum.