Scudo Sports

max 800 tl mtb önerisi

Başlığı gördüm birisi öldü sandım öyle saçma bir başlık açılmış ki!
Çok acil nedir?
Forumda arama yapılsa benzer 100 konu bulunabilir.
12 senelik forum database'inde sadece geçen sene en az böyle 50 konu açılmıştır.
Bu 15 yaşındaki genç arkadaşımıza buradan cevap yazanlar da iyilik yapmıyor haberiniz olsun.
Bırakın kendisi araştırıp öğrensin.
2-3 bisiklet arasında kalır farkını anlayamaz o zaman yardımcı oluruz elbette
Burasıne müşteri hizmetleri ne marka danışma hattı.

Bak 10 saniyelik forum aramasından gelen sonuçlar :

Bisiklet seçimi 1000 TL
Bulundu - 1100 tl maksimum bisiklet
750 TL bisiklet tavsiyesi
750-1000 tl bisiklet
850 Tl Bisiklet Önerisi
750-1000 tl arası mtb önerisi
600-700 tl arası bisiklet
700 TL ye bisiklet tavsiyesi

Internet sonuçları :

(link)
(link)
(link)

Scudo
@Halilibrahim
Haklisiniz! Ancak forumda bilgi ve konu kirliligi had safhadaysa cevap verenlerin yanisira, acilan konularin basliklari ve bulundugu yer konusunda duzenlemeyi geciktirenlerinde katkisi vardir.
Gelgelelim yetkili arkadaslarda gonullu yapiyor bu isi ve hangi birini denetleyip yetisecekler ki onlarda hakli ve gayet olculu kaliyor forumun geneli. Demek ki onlarda iyi goturuyor bu isleri.

Uslubu dogru oldugu, hakaret, ideolojik veya dini gorus icermeyen konulara bu nedenle dahil olmak cokta sakincali olmamali.
Bende sizin gibi dusunup pek cok konuda forum icerigine uygun davranilmasi gerektigini belrtiim bir sure. Ancak camasir makinesine dair bir konunun forumda ne isi oldugunu sordugumda 'serbest kursuden actikç sana ne? begenmiyorsan yazmazsin ve girip okumazsin' diyen sonrada pek cok destekle beni kinayan mesajlardan sonra vazgectim bu huyumdan.
Artik hakaret, ideoloji, siyasi gorus veya inanc ozgurlugune ait bir sey olmayinca karismiyorum bende.
Cevapliyorum veya gormezden geliyorum pek bilenlerin 'agzimin payini verirken' !?!?!? soyledikleri gibi...
Camasir makinesi alimi icin bile konu acilip taraf buluyorsa birileri bu forumda, yasi itibari ile uygun olmayan konu basligi acan, duzgun arastirmayan ancak cokta itici uslubu olmayan bir genc arkadasa yardim edilebilir bence...

@EmirSen
Bisiklet alma işini aceleye getirmeyin bence. İyice araştırıp kararınızı netleştirin. Sonrasında pişman olmayın derim...

Bu iş aceleye gelmez arkanızdan atlımı kovalıyor ?

Evde otur araştır seçenekleri 2-3'e indir sonra gel forumda sor...

@EmirSen ne kadar ince takmak istediğine bağlı yol bisikletlerindeki kadar düşemezsin ama jant değişmeden 1,75 1,50 ye kadar düşersin ki 1,75 ideal daha altı mazgallara takılıyor.

ve ayrıca bir ton konu var boyuna göre kullanımına göre bişi al ki keyif alasın forumda çok ça konu var.

Decathlon'daki Rockrider'lara baktın mı? Modelleri unuttum isim veremem ama 640 liraya giriş seviyesi gayet uygun mtb'ler görmüştüm

Geri