Scudo Sports

Max.700 lira dağ bisikleti önerisi.

hi-men

Üye
Tepki
7
Başlıktada dediğim gibi max.700 lira civarı bi bisiklet arıyorum. Her gün 3 km yol yapılacak.Okula gidip geleceğim için. Eğer hepsiburada dan olursa 800lük bi bisiklette olabilir.

Scudo
@hi-men bisiklet tavsiyesinden önce neden dağ bisikleti arıyorsunuz okul yolunun çok engebeli olacığını zannetmiyorum mtb yerine şehir veya yol bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim.

Araştırıp Bianchi RCX 229 aldım çok memnunum lastikleri Rubena Stop thorn 700*35 ile değişirsiniz dağ taş bayır sürersiniz. İmzamdaki Strava profilimden aldığımdan beri yaptığım yolu görebilirsiniz çok memnunum birçok yerde f/p ürünü deniyor bu ve bunun hd olanına.

eger ikinci el ariyorsani elimde gecen senenin kron xc500 hd bisikleti var ilgileniyorsaniz ayrintili bilgi verebilirim

@xarismas o zaman haklısınız
Model konusunda yorum yapamayacağım mtb ile ilgili bilgim yok

yol çok engebeli değil ama memlekete gittiğimizdede kullanmak istiyorum. Köy dağın tepesinde bide okul yolundada bozukluklar var kilit taş yol hep.

kron xc 150 v fren tavsiye ederim sıfır fiyatı 650 ikinci el temizleri 450-500 arası bulursun başlangıç bisikleti için bence idealdir salcano modellerinede bakabilirsin

@İbrahim27 hocam nerde 650ye var taksitli almak istiyorum peşin alacak olsam 500liraya temiz xc250 buldum onu alırım. :D

@hi-men kardeşim ben 1 ay önce sıfırını 650 ye aldım cogu yerdede aynı fiyat peşin fiyatına taksitte yapıyolar

@hi-men internette öyle kardeşim pazarlık yapınca iniyolar tabi taksit falan meselerini duyunca kurnaz esnafımız yapmıyo ama ilk başta pazarlıgı yapıp sonra kartı eline tutuşturdunmu çok iyi oluyo :D ilk iş bir kron bayisine git iyi bir esnafa denk gelirsen bide pazarlıktan anlayan bir arkadaşın varsa 650 tl ye alacagından eminim :)

@hi-men bütün bisiklet firmaları şuanda sattıkları bisikletleri 2.4 dolardan hesaplıyor oda 720 liraya denk geliyo şehirindeki bayiler 700 diyecekler sana 650 inerler

Ben n11den 620 lira civarına salcano ng450 aldım. Hem kadro estetik geldi, hem 24 vites olması ve ekipman olarak kron xc250den bile biraz daha iyi gözükmesi hoşuma gitti, bu fiyata daha iyisini bulamadım açıkcası. İkinci el o paraya xc500 bulunabilir.

bisikletcide 625e bende baktım bi tane ng450. bisikletten memnun musunuz? nakit param olsa şehrimde xc500 satan var hiç düşünmeden alırım :D

Henüz benimki de gelmedi o yüzden bir şey diyemem, ama bu fiyat diliminde hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı zaten, o yüzden 450 bana f/p anlamında iyi geldi.

Geri