@cihangir
Birşey sorucam bu bisikleti almak istiyorum fakat seneye baharı mı beklemeliyim sınav zamanı stres atmak için almayı düşünüyorum ilçede gezmek icin. bütçem de bu kadar fakat kışın süre bilir miyim aklımdaki soru bu? Yoksa seneye baharı mı beklemeliyim?
@tanchu
Bisiklete binmenin vakti olmaz.bence alabiliyorsan hemen al ve binmeye başla.ama şunu unutma bi sureden sonra hergun binmek isteyeceksin bağımlılık yapar @mert.kba
@lazrail8181 Sen mosso kullanıcısı olarak bakıyosun bu işe taraflı olarak yani.Benim burda tanıdık abim var mosso fabrikasında yüksek bir mertebede.Ben ordan bilgi alıp beslendım.Ayrıca tersler gibi soylemezsen sevınırım bıdahakıne.Tavsiye sonuçta silah dayamıyoruz değil mi?
@Kensou Ben mosso kullanıcısı olarak değil tecrübelerime dayanarak böyle bir fikirde bulunuyorum.Eğer mossoyu araştırırsanız nasıl bir firma olduğunu salcano ile kıyaslanmayacağını görebilirisiniz.sanırım sizde salcano kullanıcısı olarak onu önermişsiniz.mossoyu kısaca şöyle özetliyim.mosso büyük markalara kadro üreten bir firma ve ayrıca kendi adı altındada üretimini yapıyor.dünyanın enbüyük markalarının üretildiği tayvan ve çin menşei bir marka.salcano ise toplama bir marka kendine ait hiç bir parçası olmamakla birlikte kadro olarak ne kadar kaliteli bilemiyorum.mosso ömür boyu kadro garantisi veren bir firma.araştırma ve deneyimlerim doğrultusunda bunları aktarabiliyorum.ayrıca mosso türkiye pazarında yeni duyulmaya başlandı eksiklikleri tabikide var.mesela bazı parçalar sitede göründüğünden farklı olabiliyor.bence bunun sorumlusuda türkiyede bulunan merkezden.işlerine geldiği gibi yapıyorlar.yani kısacası yine türkler işin çakallığına kaçıp markanın orjinalliğini bi şekilde bozabiliyorlar.
@Kensou Mosso fabrikasında abin mi var? Abini Tayvan da olmalı öyleyse! Lütfen altı boş yorumlar yapmayın. Bu foruma nerdeyse Mossoyu ben sevdirdim diyebilirim @akndgl ve birçok Mosso kullanıcısı beni bilir.
Birşeyin birşeyden iyi ya da kötü olduğunu iddia etmek için geçerli somut sebepler sıralanmalı bence. Şimdi bu gerekçeleri tek tek sana sıralamayacağım çünkü daha önceki konularımda ya da yazdığım gönderilerimde paragraflarca açıkladım. Okumuş olsaydınız bilirsiniz.
Sevgili Dostlar; Mosso Legarda için tüm gerekli bilgileri (özellikleri, deneyimi, site ile gelen ürünün farklı olmasını) vs vs yazamadığım ve burada gördüğüm kadarıyla cevabını aradığınız birçok bilgiyi benim aylar önce paylaştığım konuda bulabilirsiniz sayfaları tek tek okuyun çünkü hemen herşey tartışılıp cevaplandı bu konuda. Hepinize saygı ve sevgiler.
Konu Linki: www.bisikletforum.com/konu/mosso-legarda-1521-msm.124805/
@Kensou Ayrıca abinin bisiklet hakkında pek bilgisi yok sanırım.yüksek mertebede olması onun bilgili olduğu anlamına gelmez.örneğin ben cam fabrikasında çalışıyorum bu işi en iyi bilen üretimdeki arkadaşlardır, yönetici kısmı en kötü operatörün bildiğinin yarısını bilmez.neyse konuyu uzatmanın bir manası yok ben mossoyu çok iyi demiyorum ama bi salcano mosso kadar iyi değildir.
@kronik Hocam mersinde ki başka bayiler nasıldır acaba? Siz hangisinden aldınız ordan almıyayım araba olmadığı için biraz sıkıntı internetten getirtip kurulum yaptırmaya götürmek falan
@Macella bahsi geçen bisikletin konusunu okursan orada gerekli herseyi yazdım Mersinden almak isteyenler için. kara senin 40-50 lira fazla verecem dersen gidip alırsın.
En yakın ümit bisiklet arabayla 45 dakikalık mesafede ve araba olmadığı için mossoyu internetten sipariş veremem bayilerini aradım elinde kalmadığını söyledi diğerleride mobilyacıymış pek güvenemedim başka bisiklet önerisi olan var mı max 800 TL yarın sabah alacağım acil önerebilirseniz sevinirim