Scudo Sports

max 500 tl'ye alınacak en iyi bisiklet?

brk

Üye
Tepki
0
Herkese merhaba. Ben bir bisiklet almayı düşünüyorum. Son bir kaç haftadır sürekli araştıyorum ve seçim konusu sandığımdan daha zormuş. Araştırdıkça markaları modelleri gördükçe aklımdaki şey daha da belirginsizleşti. Öncelikle hobi/spor için değil ihtiyaçtan dolayı istiyorum. Evime yürüme mesafesi olarak hiçbir yer yakın değil. Yani market, vs. yerlere rahat gidip gelmek için. Sadece şehiriçinde kullanıcam muhtemelen.

Oturduğum yer biraz tepede dolayısıyla yokuşlar var. Sanırım yokuşlar için hafif olması önemli. O yüzden alüminyum kadro seçmem gerekiyor. İleride bisikleti geliştirmeye yönelik bir parça değişikliği, modifiye, vs. düşünmüyorum. Pek teknik bilgim yok ama hafif, donanım olarak dayanıklı, uzun ömürlü, çok sorun yaşatmayacak bir bisiklet benim için yeterli olacaktır sanırım.

Genelde carraro ve salcano modelleri arasında gidip geldim ama bir bisikletçi tanıdık sağlamlık ve kalite açısından kron xc 250 md önerdi ama onun fiyatı 600'e yakın. O da beni aşıyor zaten 500 de aşıyor ama artık taksitle alıcam mecburen.

Scudo
Şehir içinde kullanacaksan disk frenli modelleri düşünmene gerek yok.V Frenli sistemlere yönelebilirsin.Kron'un kadroları kalitelidir.Bir de son olarak race tipi kadro beğenirsen muhtemelen arkabagaj için vida yerleri olmayacaktır.Buna da dikkat edersen iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: brk
eminuzun,

evet v fren işimi görür sanırım race tipi düşünmedim şuana kadar ama olursa dikkate alıcam dediğini teşekkürler,

bu arada şehir mi mtb mi daha uygun bir seçim olur yük taşımada hangisi daha iyidir?

Oğuzhan, carraro cosmo iyi görünüyor peki 704 azimut nasıl? ikisi farklı kulvarda bisikletler bir de şimdi düşündüm de şuan ihtiyaç önplanda ama belki uzun yollarda da kullanabilirim o zaman sanki azimut daha iyi bir seçim olur gibi. onun fiyatı da 500ü aşıyormuş gerçi. her seferinde kafam daha da çok karışıyor.

Bence temiz bir 2. ele yönelim. 28" bir tur bisikleti işinizi görür.

valla 2. el düşünmüyorum.

kron xc 250 çok övülüyor aşağıdaki sitede gayet uygun fiyatı.

(link)

bu arada xc 250 ile xc 250 md arasında ne fark var?

öncelikle 704 azimut 572 lira max 500 demişsin bisiklette sınır yok 570 vermişken 600 de veriyim dersin bence bütceni gözden geçir azimutta tek kat jant var ve ince bende böyle bir bisiklet kullanıyorum jantlar yamuldu 75 lira çemberlere para istiyorlar bence xc250 istiyorsan görerek bayiden al

anladım teşekkürler. peki kron xc 250 dışında yok mu f/p açısından iyi bir model? yoksa gidip krona bakıcam sadece.

Geri