Scudo Sports

Max 2000 TL Yol Bisiklet Önerisi.

@Berke K.
Berke onoda baktim senin bisikletindi sanirsam nasil memnunmusun kadro açisi olarak falan ama acaba 2.el daha iyi bisey alabilirmiyim diye dusinmustum

Scudo
2.el scott s30 gibi kadro olarak da gayet iyi bisiklet bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Forumda bulamazsanız da bulunduğunuz yerde bisiklet kulübü varsa onlarla iletişime geç, onlar da yardımcı olacaktır arayışında.

Heralde topluyacagim bisikleti scott s30 kadroya tiagra yada 105 seklinde kadro sıfır digerleri ikinci el.olacak ama satan kisilerde mesaj atabilir

Teknik özelliklerden benim gibi çok da anlamıyorsanız :) toplama işine bulaşmayın derim. Parçalar arası uyumlarına filan dikkat etmek gerekiyor. 2.el hazır bisiklet bulsanız zaman ve maddiyat bakımından daha ekonomik olur diye düşünüyorum.karar sizin tabi ki.

Hic ugrasmadan xrs030 alasim var ama son bi çaba iste :)daha iyisini bulurmuyum diye

Kadroyu göz ardı etmeyin bence, ben de bir arkadaşla irtibat halindeyim s30 alacağım nasipse :) acele etmeyin kanımca içinize sineni buluncaya kadar bekleyin.

Nisan mayısa kadar vaktim var zaten fakat xrs 030un sifiri 1800 liraya dusunce kacirmasammi acaba diyorum

@ahmetkya XRS O30 un kadrosunu bulup ,yurtdısından parcaları satın alarak bisikletınızı toplayın derım.2000 Lıraya 105 5800 set dızersınız.Kadroyu da istersenız zevkınıze gore boyatırsınız.2000 Lıraya cok ta guzel bır bisikletınız olur.

Konya da olanlara bakarken görmüştüm, belki nakit de pazarlıkla daha aşağı bir fiyata alırsınız.
(link)

@ahmetkya
2. ele gerek yok xrs 030 veya 052 güzel bisikletler ben memnunum.

@Ebubekir kesinlikle katılıyorum hem içinize sinen bir bisiklet olur bildiğiniz parçalar olur

@Mesut.
Evet heralde bende bunu alacagim tanidigim bir bisikletci hem zamanla yavas yavas yukseltirim diye dusuniyorum

@Ebubekir
Scott s30 sifir 700 tl 105 set 2.el 750 tl diğer parcalari ortalama ne kadara hallederim 2.el olarak

1.secenek sifir xrs030 tiagra almak 1800 tl
2.secenek sifir scott s30 kadroya 2.el 105 set dizmek 2.el malzemeler almak
Siz olsaniz hangisini yapardiniz scott kadro ile salcano arasinda cok bir fark varmi

?

@ahmetkya
2000 lira bütçe başlangıç/orta seviye bir bisiklet almak için ideal bir bütçe bence 2. el işine girmeyin. 2000 lira verip alacağınız bisiklet kötü bir bisiklet olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@Berke K.
Orasi oyle ama sonucta biri salcano niri scott biri tiagra biri 105 olacak sizce degmezmi

@ahmetkya
Toplayabilecekseniz toplayın ama zahmetli ayrıca ben bisiklette sıfır parçaları tercih ederdim. Sonuçta Salcano her ne kadar eleştirilse de 1 ay sonra paramparça olacak bir bisiklet yapmıyor Tiagra sistem de kötü değil.

@Berke K.
Peki scott toplasam maliyet ne kadar olur ortalama

Berke kadro beni mutlu etmeli yavas yavas ekipmanlari yukseltip karbon kadro alabilirim diye dusunuyorum

başka fikri olan yokmu

güncel satanlar varsa mesaj atsın

Geri