Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Max 1600 TL 'ye Önerileriniz ?

maydinunlu

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,

o kadar çok marka ve model var ki çok fazla kararsız kaldım gerçekten. Bende sonunda bir başlık açmaya karar verdim :)

Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1600 TL 'ye kadar bir dağ bisikleti arıyorum.

(link) modelini düşünüyorum ama dediğim gibi o kadar çok marka model var ki hepsini araştırmaya fırsat bulamıyorum. Bu yüzden farklı marka model kullanan arkadaşların tavsiyeleri çok faydalı olacaktır benim için.

Scudo
salcano NG 030 SLX, 1810 lira listefiyatı, peşin alırsan muhakkat fiyata gelir.
benim önerim bu. şimdiden hayırlı olsun.

Öneri için teşekkür ederim.

Birde daha hesaplı bir model olarak Carraro H Race' i buldum. Bu da yaklaşık 1450 TL ye falan geliyor.

(link)

@maydinunlu

Full slx ve ritchey değilde carraromu hesaplı geliyor :):):):) bence bir araştırın sonra yorum yapın..

vites ve fren takımı shimano slx jantlarla beraber bu 3lü yaklaşık 730 euro civarı. ritchey set ise nereden baksanız, 200 eurodan fazladır. iç-dış lastikler, kadro ve amortisör bedavaya geliyor gibi bişey.

o fiyata salcano ng 030 slx den iyisini bulamazsınız. Corrateclere o kadar para vermeyin derim. Carraro da fena değil, corratecten daha mantıklı ama o fiyata salcanodan iyisi çok zor bence.

@tolga; haklısın, sadece komponentler değil genel olarak bisiklet konusu üzerine bir süre daha araştırma yapmaya devam etmem gerekiyor :/

Fakat niyeyse Salcano hakkında gereksiz bi önyargım var sanırım. Bu komponentler ile Salcano gayet uygun diyorsanız kadro için yorumunuz nedir acaba ?

Ayrıca peşin alma durumum kesin olmadığı için bir yandan da kısmen daha ucuz modelleri de araştırıyorum. Carraro 'yu da bu başlıkta gördüm bende : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=85335

merhaba Mehmet Emre; güzel söylüyorsun da bu "üstüne x lira koy" 'un gerçekten bir sonu yok =) Belki 761 için biraz daha zorlayabilirim kendimi ama pek gerçekçi görünmüyor malesef =)

Bu arada yukarda adı geçen markalar ile sedona 'yı kıyaslarsak ne dersiniz diye sorasım var ama azıcık zahmet edip kendim araştırsam daha faydalı olucak sanırım =) yinede görüş bildirmek isteyen olursa dinlemeye hazırım ;)

@maydinunlu

bisikletini aldın mı bilmiyorum ancak Salcano'nun bahsi geçen bisikletini gördüm ve beğendim. Üzerindeki donanım gerçekten çok iyi. Biz bugün Aslı Bisikletten full XT set toplattık 1250 USD'ye mal oluyor neredeyse.

Geri