Scudo Sports

Max 150 liralık Windstopper Ceket Tavsiyesi

alper tok.

Üye
Tepki
6
İsim
Alper
Bisiklet
Sedona
Merhabalar,

Hem bahar vakti havalar hafif soğuduğunda tişörtün üzerine giyebileceğim hem de sahilde dolanırken rüzgarı böğrüme böğrüme yedirmeyecek maksimum 150 liralık windstopper ceket bakınıyorum.

Konuya pek vakıf değilim, tavsiyeleriniz doğrultusunda alışveriş yapacağım.

(Yakınlarda adidas terrex windstopper softshell yelek gördüm adidas outletinde 200 lira kadardı, bu ürünü bilen tavsiye edecek olan var mıdır?)

Scudo
Atlaskamp'a bakmanızı öneririm fiyatları uygun gibi

Bulabilirseniz Nike ACG Windstopper lar çok güzel. Bende S bedeni var M sini bulamıyorum genişlete genişlete bi hal oldum :)

Atlas kamp'ta bulabilirsen gore'nin windstopper'ları var; sadece markanın üzeri gri bir şeritle çizilmiş o kadar, fiyatlarıda senin aradıklarında aynı ben kullanıyorum çok memnunum.

@Çetin Güzel, güzele benziyor ancak 'Polar' demesi kafamı karıştırdı, bahar vakti çok terletmez mi bisiklet üstünde?

dediğiniz şu olsa gerek: (link)

@yiğit
Nike ACG Windstopper pek kolay bulunan birşey değil sanırım nette izine dahi zor rastladım:D

tchibo nun yeni spor ürünleri gelecek önümüzdeki hafta, orada güzel bir ceket var koşu bisiklet için bi bakın 80 tl civarında

@alper tokgöz

Benim dediklerim bunlar değil, şuan site'de gözükmüyor ama bunlara benzer, içi polarsız, ter geçirgenliği yüksek;

(link)

(link)

@Çetin, gönderdiğiniz linktekiler pek güzel, epeyce de indirimleri var sanırım. yarın gidip bir bakayım.

@Gökhan, tchibo'dakiler koşu, boks için var. bi' an dedim geçen seneki gibi bisiklet ekipmanları/kıyafetleri zamanı mı geldi diye lakin malesef.

@Damla, bunu görmüştüm ancak pek içime sinmedi açıkcası. hem yağmurluk hem windstopper hem 79 lira. (hoş gidip bir görmekte fayda var elbet)

High mountain firmasinin urunlerine bakin derim kullaniyoruz bayagi iyi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atlaskamp'dan 150 liraya gore text windstopper ceket aldım. dün bir deneme sürüşünde bulundum ve çok memnun kaldım. rüzgarı/suyu engellediği gibi ceket içinde de terletmiyor, fazlaca memnun kaldım:)

tavsiye veren herkese teşekkürler.

*şunun siyahı: (link)

Geri