A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 17 Haziran 2014 #1 Piyasada maalesef bulamadım. Olanlar 7 ve 9 mm gördüğüm kadarıyla. Benim jantlara uymuyor. temin etme imkanı olan veya ihtiyacı olmayan arkadaş var ise satın almak istiyorum . Alttaki bağlantıda anahtarın resimleri var . Teşekkürler.. (link)
Piyasada maalesef bulamadım. Olanlar 7 ve 9 mm gördüğüm kadarıyla. Benim jantlara uymuyor. temin etme imkanı olan veya ihtiyacı olmayan arkadaş var ise satın almak istiyorum . Alttaki bağlantıda anahtarın resimleri var . Teşekkürler.. (link)
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 22 Haziran 2014 #2 koskoca Türkiye Cumhuriyeti topraklarında bulamadığım anahtarı tornacıda yaptırmak için sipariş verdim. bakalım nasıl olacak
koskoca Türkiye Cumhuriyeti topraklarında bulamadığım anahtarı tornacıda yaptırmak için sipariş verdim. bakalım nasıl olacak
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 28 Haziran 2014 #3 Anahtarı tornacıda yaptırdım.. konu kapatılabilir teşekkürler
İ İbrahim Halil Kılınç Aktif Üye Kayıt 29 Nisan 2014 Mesaj 102 Tepki 26 Şehir Muğla Bisiklet Salcano 28 Haziran 2014 #4 Bide foto atsaydın görseydik internette de satışa koy karını koy satış yap ) iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bide foto atsaydın görseydik internette de satışa koy karını koy satış yap ) iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi