Scudo Sports

Mavic ksyrium elite ust arka jant sesi

Ruble ve zincir de değişti, zaten 28 den 32 ye geçmek için bahane arıyordum ama ses devam.

Kesin olan ses janttan pedal çevirirken geliyor.

Kısaca konuyu toplayayım:
Değişenler: zincir, ruble, hub, hub içindeki yaylı dişler ve rulmanlar ve daha önce kırılan jant mili.

Eski jantta ses yok. (bir mesajımda yanlış yazmışım.)

Yani sorun ksyrium elite arka jantın kendisinde ama jantta ses yapacak değişmeyen bir şey kalmadı.

Gerçekten can sıkıcı!
Paylaştığım (link) belki sorununuza çözüm olabilecek fikirler gelebilir aklınıza.

Jant yanaklarında oluşmuş bir çatlak yük bindiği anlarda ses yapabilir denmiş, spoke'ların çapraz kesişim noktalarının yağlanması önerilmiş. gevşek tel gerginliğine değinilmiş ama deneme yanılma ile tek tek kontrol edilebilecek şeyler. Kolay gelsin umarım çözersiniz can sıkıcı gerçekten.

Scudo
Rubleve zincir de değişti, zaten 28 den 32 ye geçmek için bahane arıyordum ama ses devam.

Kesin olan ses janttan pedal çevirirken geliyor.

Kısaca konuyu toplayayım:
Değişenler: zincir, ruble, hub, hub içindeki yaylı dişler ve rulmanlar ve daha önce kırılan jant mili.

Eski jantta ses yok. (bir mesajımda yanlış yazmışım.)

Yani sorun ksyrium elite arka jantın kendisinde ama jantta ses yapacak değişmeyen bir şey kalmadı.

Gerçekten can sıkıcı!
Oynayan plastik parcayi metalle degistiriyor.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Oynayan plastik parcayi metalle degistiriyor.
Ben direk freehub in kendisini değiştim. Hatta ilk değiştiğim buydu sonra videoda pawls denilen yaylı dişlileri değiştirdim ama işte bugüne kadar geldim. :/
Teller ve gerginlikleri iyi, akordu bu yaz erdoganlarbisiklet'te yaptırmıştım. Onlarda da bir sıkıntı yok.
Paylaştığım (link) belki sorununuza çözüm olabilecek fikirler gelebilir aklınıza.

Jant yanaklarında oluşmuş bir çatlak yük bindiği anlarda ses yapabilir denmiş, spoke'ların çapraz kesişim noktalarının yağlanması önerilmiş. gevşek tel gerginliğine değinilmiş ama deneme yanılma ile tek tek kontrol edilebilecek şeyler. Kolay gelsin umarım çözersiniz can sıkıcı gerçekten.
Teller ve çapraz kısımlarına baktım temas yok, temizleyip yağlamayı artık pazar günü deneyeceğim. Benzer konular ve bir tane de benzer konu buldum ama onunki disk fren ile alakalı çıktı.

Geri