Scudo Sports

Mavic Crossmax ST mi DT Swiss mi?

kerim19_07

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar merhaba. Yurtdışında bu aralar fiyatlar çok uygun biliyosunuz. Jant seti alıcam yardımlarınızı rica ediyorum.
Bütçem 1000-1300 civarı. Mavic Crossmax ST 26" 410 € + TR vergi . Bu fiyat iyi gibi. Sizce Crossmax ST ' mi yok sa Bu fiyata yakın DT Swiss mi?
Son birşey. Baktığım Jant seti 6 vida. Benim elimde centerlock rotorlar var. Adaptör ile bağlantı yapsam verimliliği düşer mi ? Teşekkürler...

Scudo
6vidali centelocka neden cevrilmiyormus? Bu bilgi tamamen yanlis diyebilirim.;)

6 vidali janti centerlock rotora uydurabilir miyiz?

Evet adaptörle mümkün. Olmaz diye birsey yok. :)

Adaptorleri inceledim de yani 6 vida gobekli bi janti hangi apart centere cevrir. Var mi fotosu

Bu....

http://i.imgur.com/j2cgv43.jpg

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Vay ilginc. O bolumde bunun kalinligi kadr alan varmi ki baya kalin bi parcaymis. Birde verimlilk duser mi acaba

Ben olsam adaptörlü birsey kullanmazdim. Orjinali gibi olmuyor. Resimde kalin görüne bilir ama gercekte oraya uyumlu bir parca. Ben hic kullanmadigim icin verimlilik farki olurmu olmazmi bilmiyorum.

Anladim tesekkur ederm.ben on icin 180 mm rotor aldim. Ysni oraya da bi adaptor gerekicek. Tavsiye etmiyosunuz o zman bunu da

Tavsiye etmiyorum demedim, ben kendi sahsima adaptör kullanmam dedim. Kullanmadigim bir sey icin tavsiye veremem. Belki de iyidir bilmiyorum. Yalniz adaptör yok denmis de, ben yalnis bilgiyi dogrulamak istedim sadece.

Ben bu durum hkkinda da yorumunu aliyim dedimtesekkur ederim

Konunuzla ilgisi yok ama bende birşey sormak istyorum.

Orta Mil : Shimano BBES - 25
Krank Takımı : Shimano FCM 430 44 - 32 - 22
Fren : Tektro Draco Double Dısc 160mm
Lastik : Schwalbe 26" Smart Sam 2,1
Jant : Jalco X320
Göbek : Sram 306
Arka Dişli : Shimano 11 - 32

Yukarıdaki özelliklere sahip Ghost se3000 için (link) linkteki göbek uygun mudur?Sipariş etsem uyar mı ?

Geri