Scudo Sports

Mavic Cosmic Elite S öncelikli olarak yol jant seti tavsiyesine ihtiyacım var

Mustafa İlişe

Aktif Üye
Tepki
92
Bisiklet
Whistle
Merhaba arkadaşlar,

(link) jant seti kullanan var mı aramızda acaba? 700 900 tl bütçe ile bir jant seti almayı planlıyorum bu da seçenekler arasında. ayrıca bundan önce (link) vardı aklımda.

oldukça kararsızım 11'li sisteme uyacak başka tavsiyeleriniz varsa da bilmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: tuna karahan
Scudo
(link) al jantın babası kralı dağ tepe kulan banamsın demez test videoalrını izlersen analrısn ama az tuzlu

kardeşim tam emin olmamakla birlikte aksiyumlar ile cosmic elite göbeklerinin aynı olduğunu okumuştum yabancı forumlarda
görüntü itibariyle güzeller ancak qr ile 1850-1900 leri bulur agırlığı ben ağır bir set olduğu için tavsiye etmem.
sana token c28a önerebilirim 28mm karbon profili tbt göbekli titanyum yataklar içerisinde seramik bilyalar 1500 gram hem hafiflik bakımından hemde akıcılık bakımından cosmic eliteden üstün olduğunu düşünüyorum gökhan toros kullanıyor bi sorabilirsin bence

kardeşim tam emin olmamakla birlikte aksiyumlar ile cosmic elite göbeklerinin aynı olduğunu okumuştum yabancı forumlarda
görüntü itibariyle güzeller ancak qr ile 1850-1900 leri bulur agırlığı ben ağır bir set olduğu için tavsiye etmem.
sana token c28a önerebilirim 28mm karbon profili tbt göbekli titanyum yataklar içerisinde seramik bilyalar 1500 gram hem hafiflik bakımından hemde akıcılık bakımından cosmic eliteden üstün olduğunu düşünüyorum gökhan toros kullanıyor bi sorabilirsin bence

verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. açıkçası aksiyum ve cosmic elite'in aynı göbeklere sahip olduklarını bilmiyordum.

c28a ilgimi çeken bir set olmuştu ama yurtdışında satan bir site bulamadığım için listeden çıkarmıştım. malum türkiye'deki fiyatı 1400-1500 tl gibi bişey ve bu da büteçemin bir hayli üstü. bir de gökhan toros token göbeklerde problem yaşayanlar olduğunu yazmıştı. ben yine de gökhan bey'e bir danışayım.

teşekkür ederim :)

Erdoganlarda havaleyle 1200civari ararsan daha dusebilir bnce gokan c22de sorun var demisti yinede bi danis bakalim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İlişe
Shimano RS81 C35 de olabilir. Campagnolo freehub versiyonu yok, ama 11'li Shimano rubleler Campagnolo ile hatasız çalışıyor.

• Beğen
Campagnolo Scirocco 35 fiyat-performans açısından bahsi geçen mavic e göre ciddi üstün bir jant seti bana göre. Benim her koşulda tavsiyem Campy olur. Bu set ileriye dönük olarak da daha doğru bir seçim olur, zira göbeklerini dilediğiniz gibi customize edebilirsiniz. Yani yatakları değiştirmek istediğinizde USB veya tamamen CULT yapma şansınız var. Tüm bu yedek parçaları da ülke içinde ithalatçı garantisi altında eksiksiz bulma imkanınız da var. Tabi mümkün ise Zonda veya üzeri bir Campy set daha güzel olur elbette.

• Beğen
Geri