Nazif_brs Üye Kayıt 9 Nisan 2014 Mesaj 16 Tepki 2 Şehir bursa Bisiklet Kron 10 Kasım 2015 #1 Arkadaslar merhaba cannondale caad 8 kullaniyorum. Bir arkadasimda mavic cosmic elite jant seti gordum. Bu jant hakkinda tavsiyeleriniz nedir ve ortalama fiyati hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaslar merhaba cannondale caad 8 kullaniyorum. Bir arkadasimda mavic cosmic elite jant seti gordum. Bu jant hakkinda tavsiyeleriniz nedir ve ortalama fiyati hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.
The UGUR 1317-P.8 Kayıt 24 Ocak 2015 Mesaj 2.258 Tepki 2.033 Şehir Ankara İsim Ugur Başlangıç 2013—14 Bisiklet Cannondale Bisiklet türü Yol bisikleti 10 Kasım 2015 #2 Yüzyılın icadı olan Google aracılığıyla buldum.300 pound.Bu miktarı Google amcaya sorun dolar olarak çıkacaktır sonra o çıkan dolar miktarı da yazın tl olarak çıkaracaktır.Mavic'in alt seviyelerinden anladigim kadarıyla.
Yüzyılın icadı olan Google aracılığıyla buldum.300 pound.Bu miktarı Google amcaya sorun dolar olarak çıkacaktır sonra o çıkan dolar miktarı da yazın tl olarak çıkaracaktır.Mavic'in alt seviyelerinden anladigim kadarıyla.
Nazif_brs Üye Kayıt 9 Nisan 2014 Mesaj 16 Tepki 2 Şehir bursa Bisiklet Kron 10 Kasım 2015 #3 @Uptown Cyclist. Tesekkur ederim ilginiz icin. Su jantla ilgili bi turkce bilgi bulamadim
Edip D. HTFU! Kayıt 12 Haziran 2011 Mesaj 3.626 Tepki 5.245 Şehir Sarıyer, İstanbul Başlangıç 2000—01 Bisiklet Diğer 10 Kasım 2015 #4 Mavic Cosmic Elite mi?,Kysrium Equipe mi?,Kysrium Elite mi? Mavic Cosmic Elite S öncelikli olarak yol jant seti tavsiyesine ihtiyacım var Şuralarda ufak ufak bilgiler var
Mavic Cosmic Elite mi?,Kysrium Equipe mi?,Kysrium Elite mi? Mavic Cosmic Elite S öncelikli olarak yol jant seti tavsiyesine ihtiyacım var Şuralarda ufak ufak bilgiler var
Road_Runner Road Runner Kayıt 24 Nisan 2010 Mesaj 6.006 Tepki 24.945 Şehir İstanbul Bisiklet Cervélo 11 Kasım 2015 #5 Bir aralar araştırdığım ve araştırmamın sonucunda o fiyata 1825 gramın çok ağır olacağına karar verip almaktan vazgeçtiğim jant. Alternatifleri: Vision Team 30 (link) Fulcrum Quattro (link)
Bir aralar araştırdığım ve araştırmamın sonucunda o fiyata 1825 gramın çok ağır olacağına karar verip almaktan vazgeçtiğim jant. Alternatifleri: Vision Team 30 (link) Fulcrum Quattro (link)