Scudo Sports

mavic aksium jant seti hakkında

jantın pabuc yuzeyinden anlaşılır az cok yaptıgı km.3000 km lik jant ibir pabuc eskitip inceldiği belli olur

jantın pabuc yuzeyinden anlaşılır az cok yaptıgı km.300 km lik jant ibir pabuc eskitip inceldiği belli olur

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
muhtemelen 2009 model olan aksium set 2012 sonunda sıfır aldığım xrs030 ile birlikte geldi. 3000-3500 km kullandıktan sonra rögar kenarında henüz kapatılmamış boşluğa girdim ve arka çember deforme oldu. çember ve örüm için birkaç yerden aldığım uçuk fiyatlar (özellikle kozyatağı ve selamiçeşme klasikleri) nedeniyle gittim sıfır fulcrum set aldım ve üşendiğim için eskileri halen elden çıkarmadım. eskilerin fren yüzeyleri kaymak gibi, hiç akort ayarı görmemesine rağmen eksenden kaçıklık göz ardı edilebilir düzeydeydi. ancak bu hesaba bakacak olursak set 8 yaşında ve hizmet ömrünü çoktan doldurmuş.

Bakın ne güzel anlattı arka jantın emekli oludğunu :D

Teşekkürler @ozgur908
dürüst satıcı :harika:

Selamlar herkese,

1 hafta önce yeni bir bisiklet satın aldım Mavic Aksium Jantlı. Sormak istediğim bir soru var. Bisiklet daha 100 km bile yapmadı ama nedendir bilemiyorum, jantlar akıcı değil. Hafif aşağı eğimli yollardan bile neredeyse pedal çevirerek ineceğim. Sizce bu normal midir? Biraz araştırdım, kimisi yeni olduğu için km yaptıkça açılacağını söylüyor. Kimisi de göbeğin sıkı olduğunu söylüyor. Bugün biraz açıp temizlemeye çalıştık ama Rulmanlı göbek olduğu için de pek bir şey yapmadık. Sizce nedendir?

@KC_roadrider

sizinki kadar olmasa da benim khamsin jantlarımda da akıcılık konusunda küçük bir pürüz var gibiydi. Freehub'da ki yağı temizleyip yağlamadan taktım yerine. çok daha akıcı bir hale geldi pedal çevirmediğim anlarda. bir deneyin derim.

Geri