Scudo Sports

Mavi ve Yeşil

Bir doğa sever olarak fotoğraflara bayıldım. Aynı parkuru bende yapmak isterdim. Huzur buralarda. Bu güzellikleri hem yaşadığınız için hemde bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. Ayaklarınız dert görmesin.

Scudo
Hüseyin bir birinden güzel fotoğraflar için teşekkür ederim....

Buram buram huzur kokuyor. Boylesine guzel bir yerde yasadiginiz icin gercekten cok sanslisiniz

O kadar güzel fotoğraflar ki bir an içinde bulunduğum 4 duvara lanet ettim. Yazık böyle güzel yeşillikler, doğa harikası alanlar gelişmişlik safsatası altında açgözlülükle betonlaştırılıyor veya termik santrallere kurban ediliyor. Sahip çıkmalı. Teşekkürler güzel paylaşım için.. Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve Aloha
Hayatı 10. resimdeki taş evin sahibi yaşiyor.

Sizin gözünüzden görmek ve böyle yerlerde varmış demek fırsatı güzeldi, inanın gözlerime inanamiyorum kelimesi ancak bukadar anlam kazanırdı... teşekkürler, klişe olacak ancak, bu güzelliklere sahip çıkmak değilde zarar vermemek aslında okadarda zor değil... paylaşımlarınız mükemmeldi, gözüm gönlüm açıldı

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
İsviçre Norveç deyip duruyoruz ya... Özellikle de ben... Utandım gerçekten...
Muhteşem yerler. Teşekkürler paylaşım için.

çok güzel elinize sağlık. bakarken huzur buldum yaşasam ne olur acaba?

Yeni topladigim bisikletim ile dun gerceklestigim turlardan birkac kare paylasmak istedim. Yaklasik bir yildir bisiklete binemiyordum ve kendimi dogaya birakinca cok seyler kaybettigimi fark ettim. Bundan sonraki turlarimda merak edenler ve tur yapmayi dusunenler icin duzergahi ve parkur bilgilerini de ekleyecegim. Gorusmek uzere.

DSC00114.JPG DSC00091.JPG DSC00112.JPG DSC00117.JPG

Herbiri ayrı kartpostallık ...:harika:

@Anıl Erdoğan Günübirlik turlar olduğu için fazla detaylandırmak istemedim. Uzun turlarımdaki mekanları ve düzergahı belirteceğim. @H.T

@mywashere Sezilerinde haklı çıktın. Resimlerde gördüğün yerlerin bazıları artık yok. Kimisi betonlaştırıldı, kimsi rant uğruna tahrip edildi, kimisi deşarj yatağı oldu. Yakın zamanda konu ile alakadar resimli başlık açacağım. Sana dönerim.

Günibirlik turlarımdan bazı kareler. :)

DSC00335.JPG DSC00338.JPG DSC00348.JPG DSC00352.JPG DSC00370.JPG DSC00381.JPG DSC00147.JPG DSC00158.JPG DSC00163.JPG DSC00200.JPG DSC00226.JPG

Baskan naptin sen yav. Ben bu konuyu nasil gormemisim. Gotur beni gittigin yere...

Geri