Scudo Sports

mavi makaralar ve arka pivot vidası

d.berkay

Forum Bağımlısı
Tepki
2.981
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Scudo
Malzemeler sıfırdır paketinde alındığı gibidir????

Ben söyliyim evet tanesi 15ytl

Arkadaşlar soru için kusura bakmayın :) ama KCNC makaraların içinde rulman var mı ?

sadece mavi makaralar (11*2=22 gr) ve sadece arka mavi pivot vidası (5 gr) satılıktır ilanı iii okuyunuz lütfen...

makaralar çift rulmanlıdır....

ilan günceldir...

ilan güncelliğini korumaktadır...

Not: Düzeltme KCNC makaralar tek rulmanlıdır....

Teşekkürler...

hocam sorumu mazur görün --xt arka aktarıcıya olur değilmi bu makaralar ve pivot vidası trek 6700 kadroya olur mu acaba olursa 3 parçayı almak için konuşabilirmiyiz msn versem

akmarcafe@hotmail.com

vural gülgeç

Merhbalar,İsmail'in internetinde sorun olduğu için benim yazmamı rica etti. Makaralar ve pivot vidası xt aktarıcı ile uyumludur. Kadro ile bir alaksı bulunmamaktadır. Tüm kadrolarda pivot vidası standarttır. Almak istiyorsanız özelden bana ulaşabilirsiniz.

makaralar ve pivot vidası için görüşebiliriz msn ye ekledim cep numaram 0505 894 94 52 ben ismail....

makara ve vites pivot vidası çanakkale den murat arkadaşıma satılacak durumdadır...

Teşekkürler ii forumlar...

Hayırlı olsun ;) İyi günlerde kullanın..

Bugün makaralar elime ulaştı rengi istediğim gibi çıktı yani bisikletime uydu.
İsmail arkadaşıma teşekkürediyorum aynı gün kargoya verip herhangi bir sorun yaşatmadığı için.

ben teşekkür ederim murat hocam beğendiğinize sevindim.ilk elden aldım ve arka vitesi bulana kadar bekledim arka vitesimle beraber makara ve pivot vidası gelince satmaya karar vermiştim...

Yaklaşık 6-7 aydır duruyordu.Sabırlı insan olduğumu herkes bilir şu an giant toplamaktayım...14 aydır uğraşıyorum % 60 ı bitti az bir parçası kaldı ama almışken iii parçalar döşeyip sağlam bir bisiklet elde etmek...

İlginize teşekkür ederim.Güle güle kullanın...

Sevgi ve saygılarımla...

Konu kapatılabilir... teşekkürler.....

Geri