Scudo Sports

Matara mı termos mu?

@Ömer Dilek
Bir kullanıcı sıcak kahve konulduğunda sızdırma yaptığından bahsetmiş. Ayrıca Ağız kısmı kupa gibi kullanılmasına pek müsait görünmüyor. Fiyatı fazla...

Scudo
@kayhan

Maalesef çay konusunda bilgim herkes kadar. Amatör içiciyim:) Çay konusunda ısrarcı da değilim. Kahvede olur. Söylemek istemiyorum ama sıcak içeceklerle sigara (editlenebilir) iyi gidiyor. Termos için ise söyleyeceklerim şunlar ;Stanley firması termoslarına ömür boyu garanti veriyor. Seçtiğim termos kupa gibi de kullanılabiliyor. Kullanıcılar bu markayı neredeyse tek geçiyor. Saygılarımla.

@caner keser

Güzel seçim, çizsene birşey olmaz eğer kozmetiğe önem vermiyorsanız.

@caner keser

Bu ürünü bulabiliyorsanız, farklı bir satıcıdan almayı deneyim. Kutupayısı'ndan 2 adet buff alma gafletinde bulundum ki bir daha hiçbir şekilde bu siteden bir şey almam.
(Sipariş verdiğim ürünlerden yalnızca bir tanesi geldi ve o da benim seçmediğim, farklı bir buff modeliydi. Bunun iadesi, eksik/gelmeyen buff'ın temini derken adamlar 4 hafta boyunca kan kusturdu bana resmen.)

kafalarda soru işareti veya yanlış bir düşünce kalmasın; hiçbir termos 1,5- 2 saat boyunca suyu kaynama noktasında tutamaz.

• Beğen
Tepkiler: caner keser
petrolde durup çayı içmek daha mantıklı termostan
normal matara yanlısıyım sudan başka bir şey içmiyorum zaten suyun ısınmaması içinde komple donduruyorum öbürünede buz-su karışık dolduruyorum biri bitince öbürü içilmeye hazır oluyor

Bisiklete binerken (spor yaparken) çay içmeyin. Ya da çok az için. Esas almanız gereken sıvı su'dur. Çay sıvı söktürücü olup spor esnasında normalden fazla sıvı kaybetmenize sebep olur. Bisiklete binerken su için, sonrasında çayınızı için.

Sanberk
@Sanberk E
Abi önerdiğiniz matara hakkındaki linklere ulaşılamıyor. Soğuksuyu soğuk sıcak suyu sıcak tutacak bisiklet mataralıgına sığacak ürün arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ayrıca tuzla şifa mahallesinde oturuyorum. Bisikletimi yeni aldım. Pek bi bilgiyede sahip değilim. Gezmeyi seven arkadaşlar varmı çevrede akşamları sohbet muhabbet çay içmek için tuzla sahil darıca sahil olabilir.

Matara veya termos, tavsiyem çelik bir ürün kullanın. Çelik derken menşei belli olmayan bir şey almayın. AL ürünlerde çok fazla kimyasal katkı var, malum plastikde ise BPA. Özellikle sıcak likit bu komponentlerin aktif olmasına neden olabiliyor. Bu tür kimyasal zehirlenmeler (eğer tutupda arseniği tepenize dikmiyorsanız) yavaş seyreder.

Çelik tüm bilimsel makalelerce önerilir.

Kişisel tavsiyem budur.

*Not: Ve mümkün olduğunca boyalı ürün kullanmayın

BPA olmayan plastikler mevcut ben polisport kullanıyorum bi kac marka daha var

Geri