Scudo Sports

Maskemle alay ediliyor?

Scudo
Hani " Koskoca adam oldun hala bisiklete mi biniyorsun " diye öngörüler de vardır.
Ama bir de şöyle bir söz vardır " Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görülmemiz kaçınılmazdır ( F.Nietzsche ) "
Bu nedenle sadece kendi hayatımıza yarar sağlayacak olan faktörellerle ilgilenmeliyiz bence.

@Bülent ÖZER

Eğer bu konudaki savunmanı yukarıdaki düşünce şekli üzerinden kuruyorsan seninde yanlış ve önyargılı tepki verdiğini düşündüğün insanlardan bir farkın kalır mı? Bunu seni rahatsız etmek için söylemedim, ama kendimize karşı hoş görmediğimiz davranış ve düşünce şekilleri içine bu sefer dışarıya karşı kendimizi sokmamak adına dikkat çekmek için söyledim.

@Aytaç Biber

Benim bu tarz insanlarla hiç bir zaman problemim olmadı, olmazda kişilerin giyimleri saç şekilleri hatta cinsel tercihleri kendini ilgilendirir ve saygı duymak gerekir.Bunlar garip gelmez iken kafasına kask ,maske hatta eldiven takan insanlar neden garipseniyor belkide o insanlar çok uç noktada görülüyor aman bir şey demiyeyim böyle giyinen yada saçı şöyle olan insanlar bu tarzı benimsediklerine göre mutlaka kendilerinini savunacak lafları vardır neme lazım bulaşmıyalım korkusu olabilir.;)

kimlerin ne dediğine bakarsak yandık ona bakarsan kask takınca da uzaylı görmüş gibi bakıyorlar siz kimin ne dediğini boşverin görmemiş ve duymamışlıktan gelin

• Beğen
Tepkiler: Erdi Buyuran
Kafaları boş insanlar insanların ne yaptığı ile, ne giydiği ile, ne yediği ile ilgilenir, kafaları belli bir kültür doluluğuna erişmiş insanlarda kişilerin düşüncelerinin ne olduğu ile ,hayat felsefeleri ile ilgilenir.

------------------------------------------------------------------------------
İlim, ilim bilmektir.İlim kendini bilmektir.Sen kendini bilmezsen bu nice okumaktır..

Boşver gitsin kimin ne dediğini. Onlara göre bizler "eşşek kadar olmuş hala bisiklet tepesinde gezen" insanlarız. Babamın bana söylediği şeyi aktarıyorum, kimse yanlış anlamasın :)

boşver milleti ne takıyosun önemli olan senin sağlıgın ;)

sen takma onların dediğine bir insan görmedi ne yapıcan
hiç bir sey bilmemek pilav üstüne keşkül

ya bakma hocam onlara herkes kendi havasında herkesde bi cool görünme çabası salla gitsin ki kayseri gibi bi yerde bazen şart oluyor hani yüz felci olmaktansa baksınlar dursunlar ... tabi yürürken takmıyorum ama bisikletteyken kesin şart.

@Bülent ÖZER Ama onlar içerde o oksijene ne yapıyorlarsa azotlu bir netice çıkıyo dışarı. :) Hadi bizde eşofmanın altına yumurta topuk giyenleri dışlayalım ya da sokakta ayakkabıların arkalarını ezerek futbol oynayanları ? Sonuçta o da spor bu da spor.

Yarı amatör futbol oynayan bi arkadaşıma spd ayakkabılardan bahsetmiştim. Fiyatları felan biraz pahalı gelmişti çok garipsemişti zamanında. Sonradan profesyonel bi kramponun fiyatını sordum kendisine bizim spd ayakkabılardan daha pahalıydı. Sen neden o parayı veriyosun peki dedim sustu bişey diyemedi.

Güzel Türkiye'miz de futbol spordur ama geri kalanı hava-civa olay bu. O yüzden pekte kafaya takmamak gerekiyor. Mümkün mertebe mp3 çaları kulağından çıkarma mola verdiğin yerlerde pek fazla sosyal tavır sergileme. Ben yıllardan beri bunu yapıyorum gayette olumlu netice aldım tavsiye ederim :D Sonuçta insanlara ben sizden faklıyım mesajını vermek için sürmüyoruz bisikleti, spor amaçlı dimi?

Saygılarla...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Türk İnsanı Daha Önce Görmediği Bişeyi Görünce Sanki Dünyalı Deyilmiş Gibi Bakar.. Ben Tura Çıkmıştım bi ara Yolda Giderken 2 tane Yanakları Kırmızı çocuklar şöyle tip tip baktılar sonra teki döndü Hello What İs your Name felan Dedi.Eğer Kafasında Kask Altında Bisiklet olan biri Olursa O Mutlaka Yabancıdır Anlayısı var Büyük bi çoğunlukta...Ama Yinede Güzel Ara Sıra Gülcek Bişeyler Buluyorum :)

Spora önem vermek,Sağlıklı yaşamak,Bu spor sayesinde yeni dostlar arkadaşlar edinmek,Türkiye adına belirli dallarda mücadele vermek bir suçmu çok merak ediyorum? Hep şunu duymuşuzdur diye tahmin ediyorum hareketcilerde örnegin : Bu ne yaptı şimdi l.n,Artislik yapma,Yavaş git vb. mtb cilerede milletin bakması yetiyor zaten örnegin:Bir bayanla erkek parkta neredeyse türkiyenin nüfusuna 1 insan daha ekleyecekler ama kimsenin çıtı çıkmıyor :) ama gelin görünki biz hep suçlu oluyoruz.Milletin istediği sap gibi yaşayalım KİMSE KUSURA BAKMASIN..

Domuz gribi için okulda maske takıyorum ,
aynı acayip bakışlar heryerde. :)

Halbuki her 10 öğrenciden 3 ü grip ve okula gelemiyor. Yani maske gerekli değil, şart olmuş.
Virüs okulda cirit atarken bile, başta öğretmenler tedbir almaktan uzak duruyor.

bize bir şey olmaz zihniyeti genlerimize işlemiş. :)
emniyet kemeri kullanmaya bile alışamadık. :(

Herkesin her dediğine kafayı takma, onlara kalsa bisiklet sürmek de kabahat. Araba kullan bisiklet de neymiş derler onlar... Ayazda burnunun, kulağının donmasından iyidir herhalde... Salla gitsin... Kaska laf ederler, tayta laf ederler, maskeye laf ederler, hiçbir şey bulamazlarsa bisiklete laf ederler... Bisikletçi görmesi gerekeni görür, duyması gerekeni duyar, geriye kalanlar dikkat dağıtıcı boş şeylerdir, görmemek duymamak lazım...

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
Maskeni takmaya devam et. Bazen ben İzmir'de bile takmak zorunda kalıyorum. Zaten o lafları edenler seni kask takarken de görseler aynı şeyleri söyleyeceklerdir. Dua et sadece lafta kalmış onlar. Ben geçen ay tur dönüşünde o yorgunlukla eve dönerken taşlanmıştım. Bu da benim geçen sene maske takarken çekildiğim bir fotoğraf arkadaşlarıma ilk gösterdiğimde counter strike'daki adamlara benzemişsin diye çok dalga geçtiler ama zamanla alıştılar.

Taşladılarmı :) İstanbulda iyiki böyle şeyle olmuyor bendede hard bir maske var boyacı maskesi gibi egzos gazını filtre ediyor beni görseler demek vurucaklar :) Nese ya artık istanbulda kimse kimseyi takmıyor burda uzaylı yürüse geçse adamın yanından geçim derdinden farketmez bile insanım :)

Taşladılar ya, İzmir'in bazı ilçelerinde var öyle geri kafalı kesimin daha yoğun olduğu.Zaten oralara gelince direk belli etmeye başlıyorlar kendilerini.Oradan geçerken kaskın sadece kazalardan korumadığını da öğrendim.Gelen taşlara da etkili bayağı.Ne yazık ki durum böyle.. :eek:

Geri