Scudo Sports

Maskemle alay ediliyor?

Tepki
3
arkadaşlar bisiklete binerken soğuktan korunmak için kar maskesi aldım ama bazı insanlar beni görünce

- aaa şuna bak bisikletli hırsız
- gaspçımısın l.n sen

gibi alaycı sözler duyuyorum.sizce kar maskesi takmak çok mu saçma bir şey?

Scudo
Kar maskesinden bende de var ve takmam gerektiğini hissettiğim zaman kim ne der demeden de takıyorum. Maalesef bazı insanlar yeniliklerle, daha önce görmedikleri birşeyle karşılaştıklarında bu tarz muazzam tepkiler verebiliyorlar. Çok önemsemeyin derim ben. Siz onu takmanız gerektiği için takıyorsunuz; emin olun size bunları söyleyen insanlar da o kesici soğuğu yüzlerinde hissetseler, bunun sağlığınız için olduğunu anlayabilseler böyle dahiyane espriler yapmazlar ama işte... Kısacası bence bildiğinizi yapın ve muhattap da olmayın bu tarz kişilerle, keyfiniz kaçmasın :)

Ben de çok soğuk havalarda takıyorum. Açıkçası sadece yoluma bakıyorum, kim ne derse desin. Sallayın gitsin derim öyle diyenleri. Özel harekatçılar da takıyor, onlar da mı hırsız ya da gaspçı? Her ne kadar bisiklet ve güvenlik güçleri açısından giyme amacı farklı da olsa, söylenen lafa cevap olarak verilebilir belki. Sağlıktan daha önemli değil kimin ne dediği.

kim nederse desin sonuçta maskeyi yada kaskı biz kendi iyiliğimiz için takıyorum.kendini bilmez birileri iki kelime ettii diye kendimizi korumayacakmıyız.
boşver hiç dert etme kendine allah korusun soğuktan yüz felci falan olunca vahh vahhh deyip arkandan üzüleceklerine, maske taktın diye gülsünler.ben hep bu yorumu yapıyorum ve bende mutluyum bana gülenlerde mutlu...

• Beğen
Tepkiler: sahindiyebiri
Başkaları için değil, kendiniz için yaşayın.
Değişime kapalı insanları hayatınıza sokmayın, sizi etkilemelerine izin vermeyin, görmezlikten gelin.
Bakış açıları dar olan insanlar bizi sadece sınırlandırırlar.
Sınırlandırılmış insanlar da hiçbir konuda ilerleme kaydedemezler.

Bu ne bir maske, ne tayt, ne kask, ne emniyet kemeri, ne süt içmek gibi hayatımızda olumlu etkileri olan şeylerden bizi uzaklaştırmamalıdır.

O insanların ataları, zamanında araba icat olduğunda şeytan icadı diyenlerdi,
Unutmayın önce siz ve sizin mutluluğunuz gelir.
Psikolojiyi seviyorum, insana özgürlük hakkını veriyor.

özel harekat güzel olmuş ;) olmak istediğim bir meslek :D kimseyi dinleme,onlar aynaya bakıp kendilerine gülsünler ;)

• Beğen
Bizler; bisiklet sporunu bilinçli olarak yapmaya çalışıyoruz. Bilinçsiz olanlar; o alay edenler! Kask, tayt, yağmurluk, kar maskesi, spd vs. gibi malzeme ve aksesuarlar, bizim bu işe verdiğimiz önemden, insanların garipsemesi ise; futboldan başka bir spor bilmemelerinden kaynaklanıyor.
Bir arkadaşa kask bakmıştık. Arkadaş satın aldı. İlk dediği şu oldu; "Ben bunu şehir içinde takmam abi!". Kaza; insanı sadece şehir dışında mı buluyor? Halbuki insan zihninde bir terazi kursa; sağlık mı yoksa insanların alaya alması mı daha ağır basar diye şöyle bir tartsa, tabi ki sağlık daha ağır basar! Benimle de dalga geçen bir sürü insan var! Kaskımı madenci şapkasına benzetiyorlar. Yer altından mı çıktın sen birader diyorlar; yabancı veya Alamanyalı (gurbetçilere bizim burada böyle derler) zannedip, Hello deyip, kendi kendilerine gülüyorlar. Lakin şunu biliyorum ki, Allaha şükür ben bu sporu seviyorum ve bilinçli yapıyorum. İnsanların bana maddi hasar ve zarar vermedikten sonra, söyledikleri umrumda bile değil! O yüzden sen de dışarıdaki insanların alaylarını, çok fazla kafana takma kardeş. Senin ve benim durumumuzda olan bir sürü insan var çünkü. Ayrıca soğukların bitmesine şunun şurasında ne kaldı ki zaten!

arkadaşlar gerçekten özenerek yazmışsınız ilgilendiğiniz için teşekkür ederim desteğiniz için sağolun hepinize ayrı ayrı içtenlikle teşekkür ederim.bundan sonra bende etkilemek isteyenleri görmezden geleceğim. bende uzun bi aradan sonra (4-5- yıl) bisiklete başladım şu anki bisikletim standart salcano ng 650 Allah nasip ederse ilerki yıllarda daha üst seviye bir bisiklet almak istiyorum.şimdilik ng 650 den mutlu ve memnunum 6 ay oldu bi sorunu yok şimdilik. iyi bi bisiklet ve aksesuarlarım ile tam takır yapmak istiyorum bu sporu. Herkese sağlıklı, mutlu ve kazasız günler dilerim. İyi akşamlar.

sen yine iyisin zamanında elimde kısa parmak eldiveni gören bir amca o ne, ne işe yarıyor demişti. Burunlarına halka takanları ,saçlarını pembeye boyayanlara bir şey demezler bisiklet sürerken kask takana maske takana illa bir laf sokarlar ne yazıktır ki bu insanlarla aynı oksijeni soluyoruz.

Şöyle söyleyeyi;
Eğer yüz felci olmayı göze alıyorsanız,takmayabilirsiniz.Ama bence sağlıklı yaşamaya değer..

• Beğen
Bisikleti ve bisiklet sürenleri bir türlü kabullenemiyenlere sesleniyorum; be hey cahiller çıkın kuyularınızdan etrafınıza bakın, sporcu gençlerimizi takdir edin ve teşvik edin ki onlarıda bir gün Fransa bisiklet turunda göğsümüz kabararak izleme fırsatı bulalım, İlerlemiş yaşlarına rağmen bisiklet sürenleride eleştirmeyin,önce aynada kendinize bakın.
"Kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar sanırmış"...
Kazasız sürüşler dilerim...

Geri