Scudo Sports

Masaüstü resimlerimiz

Scudo
@MaDDoX

güzel fakat biraz yapmacık olmuş hatunun olması dahada yapmacıklaştırmış

@SAKALLI

Sayın SAKALLI nickli arkadaşım.

Kişileri tenkit edeceğinize olumlu tarafından bakınız.
Resmi yapan üyemiz, burada beğendiniz mi? yaptığımı diye sormamış . Siz eğer beğenmemiş bile olsanız bu şekilde yazmanıza gerek yok.

Olumsuz fikirlerinizi kendize saklayın.

Dünde bir kadro hakkında acayip bir yorum yapmıştınız, biraz yorumlarınıza dikkat ediniz.

İyi günler.

@SAKALLI

photoshopta sadece fotoğraflar üzerinde oynama yapılmaz.. en basitinden brush lar kullanılarak benim yaptığım gibi çalışmalarda yapılabilir..
"melek kanatlar" ile ilgili olsaydı yorumunuz anlayışla karşılardım.. ama direk hatun u hedef almışsınız.. yorumunuza gülmekten başka yapacağım birşey yok..
iyi günler

@Ender Alıcıoğlu

Ender bey olumlu tarafındanda baktım görmedinizmi güzel demişim kişisel eleştiridede bulundum.Sizde beni tenkit edeceğinize yazdıklarıma olumlu tarafından bakın.Ben samimiyet ve acık sözlülükle düşüncemi belirttim(kabul ediyorum belki yeri olmasada) ihtiyacı olur olmaz o ayrı konu fakat benim eleştirime bakarak hatalarını düzeltebilir kötümü?MaDDOX arkadaşım ortaya kendi yaptığı bir iş çıkarmış hemde meslek olarakta böyle işlerle uğraşıyorsa olumlu veya olumsuz bir çok eleştiri ile karşılaşacak ki dogruyu bulsun hem bakın benim elestirimin dogruluğunun kendiside farkında her ne kadar yanlış anlasada.Ayrıca olumsuz fikirlerimide kendime saklayamam bu nasıl olur siz böylemi yapıyorsunuz kötü eleştirileri içinizde tutup pış pışlar poh pohlar karşıdakine öylemi bu benim için iki yüzsüzlüktür buna gelemem işte o zaman bir dahaki sefere şöyle yapayım ben olumlu veya olumsuz düşüncelerimi sahsın kendisine uyarınca belirtirim(özel mesaj gibi) o arkadaşın herhangi bir şikayeti olmadıktan sonrada sizde karışmazsınız artık demi

@, post: 42600

arkadaşım orada bir tane hatun var ve oda kanatlı.ayrı olarak belirtme gereği duymadım hatun kelimesini kullanırkenki kastım kanatlı hatun demekti zaten yada melek her neyse

eğer yinede kanatları hatundan ayrı tutuyorsan isteğin dilden mesajımı tazaleyim

merhaba MaDDoX çalışman güzel fakat biraz yapmacık olmuş KANATLI HATUNUN olması dahada yapmacıklaştırmış iyi çalışmalar hayatta başarılar yüzünüzden gülücükler eksik olmasın ve hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: MaDDoX
@bisiklet_tutkunu_engin

arkadaşlar ben bu resmi çok beğendim bana bu resmi bulabilecek olan var mı???.. Çok aradım bulamadım nolur yardım edin ...

@Anıl(shopar)

Harika bence ben böyle masaüstü resimlerini çok severim:)

Bu da benim masaüstü fotom. Arkadaş Commençal 2009 Furious

http://i181.photobucket.com/albums/x114/sintoc13/adsz-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
Geri