Scudo Sports

Maşamın rengini değiştirmek istiyorum? nasıl yapabilirim

osibu

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar srs suntour 80 mm maşam var. Normal rengi siyah . Ben bu maşamın kaplamasını , rengini nasıl istediğim bir renge dönüştürebilirim? Böyle bir şansım var mıdır? Varsa ne kadara patlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Mavi ya da yeşil yapmak istiyorum maşayı

Scudo
Plasti dip veya dip art kullanabilirsiniz. hem de sökülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
eğer fazla uğraşmak istemezseniz maşayı söküp direk sprey boya ile boyayabilirsiniz ama yok daha pro bişiler olsun derseniz ilk önce mevcut boyayı sökücülerle çıkartıp sonra zımpara ile temizleyip fırın boya yaptırabilirsiniz daha sağlıklı olur kolay gelsin.

Kolay ve Ucuz Olanı Şöyle Olur (Maşa Zaten Ucuz Olduğundan Masraf Etmemen İçin Söylüyorum.

Maşanın iç ve dış bacaklarını ayır.

Dış bacakları saf alkolle sil temizle.

Eğer biraz daha dayanıklı olsun dersen 13-15 TL Sprey Gri Astar + 13-15 TL akrilik sprey jant boyası. (Parlatacam dersen de 13-15 TL'ye sprey vernik)

Yok bu kadar emek veremem dersen plasti dip sprey al ( (link)) ama darbe ve sürtünmelere karşı hassastır.

İkisi de sana takriben 50 Liraya maal olur.

@ceyhunözkan Teşekkür ederim ilginiz için :)

@master06

Şayet şu aşağıdaki mavi veya yeşilden birini bulabilirsem ton olarak öyle kaplamak istiyorum. Dayanıklı olsun isterdim tabi ama fazla uğraşmak gerekiyor sanırım , bende pek anlamam maalesef. Ama hangi seçenekte istediğim rengi bulursam onu yapmayı planlıyorum. Plasti dip sprey dediğimiz şey takriben ne kadar gider? yani pek haşin kullanıcı değilim genelde dikkat ederim çizilmesin diye bisiklet

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB14b4wHVXXXXbiXFXXq6xXFXXXK/jagwire-fren-konut-hortum-kablo-kiti-bmx-mtb-yol-bisikleti-5-renk-2-iç-kablo.jpg

@osibu 400 ml ile araba boyuyorlar. Ama plasti dip ile ilgili sayfada yöneticilerden birinin plasti dip uygulaması ile ilgili bir konusu vardı. 5-6 kat atıyorsun galiba

@master06 Önerileriniz için çok teşekkürler. Gerekli araştırmaları yapıyorum şuanda. Umarım tam istediğim rengi bulabilirim. Burada hemen 1 km uzaklıkta bir yerde yapıyorlarmış olmadı oraya gidip sorarım ya da rica ederim.

Geri