Scudo Sports

Maşa'daki çizgi çatlak mıdır ? Acil yardım

Arkadaşlar merhaba. en yakın başlık bu geldi yazmak istedim. Decathlondan aldığım karbon bisikletin hidrolik fren vidalarının sıkıldığı yerde küçük bir boya çatlağı var. sanırım kurulumu yapan arkadaş biraz fazla sıkmış. Sizce önemli bir şey midir? yaşadığım şehirde decathlon yok kargo vs uğraşıp değişim istemeye değer mi?
Yaşadığınız yerde oje satan yerler var ise benzer renkte bir oje alıp minik bir rötüş yapabilirsiniz. Fren kaliperinin konumunu ayarlarken oluşan bu minik boya kusurlarını bile kafaya takıyorsanız, yoldan seken bir taş ya da çukurdan geçerken zıplayan zincir çeki borusuna değdi diye gece uykularınız kaçacaksa siz bisikleti PPF kaplatın en güzeli.

Scudo
Yaşadığınız yerde oje satan yerler var ise benzer renkte bir oje alıp minik bir rötüş yapabilirsiniz. Fren kaliperinin konumunu ayarlarken oluşan bu minik boya kusurlarını bile kafaya takıyorsanız, yoldan seken bir taş ya da çukurdan geçerken zıplayan zincir çeki borusuna değdi diye gece uykularınız kaçacaksa siz bisikleti PPF kaplatın en güzeli.

@MarkoPasha Fotoğrafta çatlak göremedim ben. Sadece biraz boya kalkması olmuş.

Çatlak olduğundan eminseniz, Decathlon'la temasa geçip değişim talep edin bence. Zira çatlak ilerlerse fren kaliperini maşaya güvenli şekilde sabitleme imkanı kalmaz ve maşa kullanılamaz hale gelir.
Önerileriniz için teşekkürler. Çatlak görmedim ben de, boyada bir kusur var sadece. Daha önce karbon bisiklet kullanmadım, ekonomimi oldukça zorlayarak bisiklet aldım bu yüzden biraz takıntılı davrandım sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Arkadaşlar merhaba. en yakın başlık bu geldi yazmak istedim. Decathlondan aldığım karbon bisikletin hidrolik fren vidalarının sıkıldığı yerde küçük bir boya çatlağı var. sanırım kurulumu yapan arkadaş biraz fazla sıkmış. Sizce önemli bir şey midir? yaşadığım şehirde decathlon yok kargo vs uğraşıp değişim istemeye değer mi?
330224 dosyayı görüntüle
Yüzde yüz emin olmak istiyorsanız maşanın röntgeninin çekilmesi gerekiyor.

Ama bence de çatlak yok. Boya kalkması.

• Beğen
Tepkiler: MarkoPasha
Yüzde yüz emin olmak istiyorsanız maşanın röntgeninin çekilmesi gerekiyor.

Ama bence de çatlak yok. Boya kalkması.
Teşekkürler. Boya kalkması dışında bir durum varsa garanti süresi bitene kadar mutlaka anlarım diye düşünüyorum, böyle kullanacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Teşekkürler. Boya kalkması dışında bir durum varsa garanti süresi bitene kadar mutlaka anlarım diye düşünüyorum, böyle kullanacağım :)
Decathlon bisikletleri ömür boyu garantili kadrosu diye biliyorum.

Ama bi tanıdığın arka çataldan koptu kullanıcı hatası dediler

Elinizle , daha doğrusu tirnaklarinizla fayans boşluğu arar gibi, tekrarlı, muhtemel çizik/çatlak civarını tıklatın, sesten belli eder..

Decathlona bir şey yaptırmayın. Çocuk koltuğu takarken vida deliğini yalama yaptılar 2 dakikada. Hele karbon hiç vermem.

Geri