Arkadaşlar 2.el bir bisiklet alıcam ancak karbon maşada incecik bir çizgi var.maşanın iç kısmında da bu çizgiden var o yüzden acaba çatlak mıdır diye düşündüm.
@Serkan Mıstınoğlu@E.E@Murat Cömez daha net fotoğraf çekmeye çalıştım bir de buna bakarsanız sevinirim.
-o kalkan boyayı demek istemiyorum.kalkan yerde incecik bir çizgi var maşanın çevresinde komple dolanıyor ve aynısı maşanın diğer tarafında da mevcut.satan arkadaş trek madone 5.2'lerde böyle bir şeyin olduğunu söylüyor.
Fotoğrafa bakınca boya kalkmış gibi gözüküyor ama maşaya bakınca komple bir çizgi çevrelemiş maşayı.yani maşa darbe görünce çizilen bölgede boya kalkmaya başlamış olabilir mi ?
Serkan Mıstınoğlu Dogrusu bilmiyorum ama ben sadece tirngimla kalkik yeri kazidim ve belli olmayaca bir sekilde kayip oldu. Yakindan bakinca izi belli oluyor ama beyaz olmasindan cok cok iyi duruyor.
Usame Kocaman Inan resimde yine pek belli olmuyor ama anlasildigi kadar orasi bir hasar görmüs gibi duruyor ve üzerine sanki fircayla kalinca boya sürmüsler gibi görünüyor yada boya kabarmis gibi.
@Usame Kocaman
Eger sadece boya kabarmasi ise hic bir zarari olmaz. Boya bir yerden yara alirsa kabara bilir yada zemin temiz yapilmadiysa kabar bilir vs. vs. ama dedigim gibi kabarmanin hic bir zarari olmaz.